De Alles Of Niets Houding

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Gezonde voeding gaat over motivatie, balans en vooral ook flexibiliteit. Ik merk bij veel deelnemers en andere mensen die graag willen afvallen een ‘alles of niets’ houding.

De Alles Of Niets Houding

Wat is dat dan?

Doordat je het vandaag heel druk hebt gehad met je werk, eet je vanavond even vlug een pizza, of ga je niet een stuk wandelen.

Hier is op zich en zo nu en dan niets mis mee (balans), maar de meeste mensen denken dan vaak dat hierna alle moeite voor niets is geweest (flexibiliteit), en stoppen met het dieet en balen van zichzelf omdat ze ‘het weer niet vol hebben gehouden’. Ze nemen zich dan voor om volgende zomer maar weer te beginnen met afvallen, of na het weekend, of misschien morgen.

Het ‘niet vol kunnen houden’ wordt veroorzaakt doordat je jezelf geen flexibiliteit gunt. Gezond, gestructureerd eten is hartstikke goed natuurlijk, maar het heeft geen zin jezelf te verplichten je hier alle dagen van de week, 100% van je tijd aan te houden omdat dit gewoon niet lukt.

We zijn menselijk en je graaft als het ware een valkuil voor jezelf: het gebeurt nu eenmaal dat je schema het niet altijd toelaat dat je gaat wandelen, het gebeurt nu eenmaal dat je onverwachts bij vrienden blijft eten en dat zij nu net pizza (of wat dan ook) eten. Dat is het leven, en je moet je flexibel opstellen.

Door jezelf te verplichten een programma 100% te volgen en jezelf helemaal geen ruimte te geven hierin, gebeurt het onvermijdelijk dat het ‘fout’ gaat, en als gevolg hiervan zul je je schuldig voelen, gefrustreerd, teleurgesteld en wellicht zelfs kwaad. Dit is echter echt niet nodig.

Natuurlijk eet je idealiter gezond, bewust en kies je natuurlijke producten. Maar als dit door wat voor omstandigheden dan ook niet lukt, of als je er voor kiest dit even niet te doen (en dat mag!), dan is dat prima en is er niets verloren. Je hoeft de draad niet weer op te pakken, want je bent nooit gestopt met gezond eten. JIJ bepaalt wat wel of niet kan, wat jij wel of niet wilt eten en in welke situaties.

Als jij met je kids na de film bij MacDonalds een lekker frietje gaat eten, om geen andere reden dan dat het gewoon even zo loopt- prima. Maar dat wil niet zeggen dat je dieet gelijk naar de ‘filistijnen’ is, en dat alles voor niets is geweest. Maak de keuze dat frietje te eten en klaar, doe het en vooral: geniet ervan want je verdient het. Wees lief voor jezelf, en bij je volgende maaltijd compenseer je die frietjes wel weer.

Vermijd dus de ‘alles of niets’ houding; wanneer ik binnen het programma zeg dat JIJ bepaalt wat je eet, dan bedoel ik dit precies zo. Jij weet best wat de gezonde, verstandige keuze is, maar deze hoef je niet altijd te maken- dat is JOUW keuze.

Dus

Geniet van een gezonde, actieve levensstijl en accepteer de consequenties van de keuzes die jij maakt, en compenseer ze door een extra blokje om te gaan, of even bewuster op te letten met je eten/drinken. Dat is alles!

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Herman landman schreef:

    bedankt dit helpt echt,en is makkelijk vol te houden ,af en toe snoep ik nog te veel vreet bui maar dan weet ik dat ik dit niet goed doe ik ben in een week 4.2 kilo afgevallen en hou dit wel vol.
    Als ik over de 10 kilo afval dan meld ik me weer. vriendelijke groet herman landman

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >