De Waarheid achter de “negatieve calorieën”

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Had jij er al eens van gehoord: negatieve calorieën? Het gaat om voedsel dat meer voedselenergie nodig heeft om te verbranden dan dat het je energie geeft. Dat klinkt als muziek in de oren voor mensen die willen afvallen, maar pas op… dit is de waarheid achter deze negatieve calorieën, gelezen op nina:

De Waarheid achter de “negatieve calorieën”

Van groenten en fruit als selderij, komkommer en pompelmoes wordt wel eens gezegd dat ze meer calorieën verbruiken dan dat ze bevatten wanneer je ze eet. Deze zogenaamde “negatieve calorieën” klinken als een garantie voor enkele kilo’s minder, maar is dat wel zo? Diëtiste Ann Marion Willis onthult de waarheid achter dit wijdverspreide gerucht.

Onder meer Dr. Neal Barnard, auteur van Foods That Cause You to Lose Weight: The Negative Calorie Effect, beweert dat caloriearme groenten en fruit zoals citroen, limoen, appels, sla, broccoli, kool, selder en pompelmoes je metabolisme een enorme boost geven. Het argument klinkt dat het lang duurt om deze voedingsmiddelen te verteren, een activiteit waar meer calorieën voor nodig zijn dan in die groenten of fruit zitten.

Maar er zit toch een klein addertje onder het gras van dit goede nieuws. Deze “negatieve calorieën” hebben met elkaar gemeenschappelijk dat ze veel water bevatten, weinig calorieën en een rijke bron van vezels zijn. Diëtiste Ann Marion Willis legt uit dat dit inderdaad kan leiden tot een lagere calorieopname en dus gewichtsverlies, maar niet op de manier dat jij denkt.negatieve calorieen 2

Het is pas als je andere, calorierijke voeding gaat vervangen door deze groenten en fruit, dat je gewicht zal verliezen. “Een algemene verandering in je eetpatroon zorgt voor gewichtsverlies, niet de individuele vertering van een voedingsmiddel op zich,” legt ze uit. “Wakker liggen over een stuk selder dat misschien 5 calorieën extra verbrandt, zal niet helpen als je het doopt in een dikke laag pindakaas met een hoge energiewaarde.”

Oplossing

En daar zorgen we met het Mentale Dieet Plan juist voor: een gebalanceerd eetpatroon. We focussen op dagdagelijkse zaken in je eetpatroon en je keuze van voedsel.

Dit is hetgeen je op lange termijn eindelijk gaat bevrijden van diëten en ervoor gaat zorgen dat je je ideale gewicht kan behouden, zonder het jojo fenomeen.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Ik ben zo trots op mezelf en trouwens luister naar je en schrijf het ook op ! In mijn agenda staat niet alleen alles wat ik eet voor ik het in mijn mond steek , maar ik doe ook elke oefening mee ( mentale ) en de 4min. Oefeningen ! Ben op 3 weken reeds 5kg afgevallen ,…..ik voel me heeeeeel goed en heb mijn streefgewicht al naar beneden geschoven . Je formule werkt en ik hou van al het gezonde , eerlijke eten ???? . Binnenkort naar de dokter en ik ben echt benieuwd voor mijn cholesterol ( waarvan ik zeker ben dat die gezakt is !) .

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >