Artisjok en Gebakken Knoflook Dip

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Er liggen volop artisjokken in de winkel. Tijd voor een recept waarbij we heel veel knoflook gaan gebruiken en dus de artisjokken. Eerlijk is eerlijk, tot voorkort was ik geen grote fan van artisjokken, omdat ik gewoon niet wist hoe ze te gebruiken. Maar deze dip heeft daar verandering in gebracht.

Artisjok en Gebakken Knoflook Dip

Ingrediënten

2 hele knoflookhoofden
4 middelgrote artisjokken
1/2 kop droge witte wijn
1 kopje groentebouillon
1 eetlepel boter
1/4 theelepel zeezout
Gehakte verse peterselie (optioneel)

Bereiding

Verwarm de oven op 200 °.

Verwijder de witte papierachtige huid van de knoflookhoofden (de teentjes niet schillen of scheiden). Wikkel elke kop apart in folie. Bak bij 200 ° C gedurende 45 minuten; laat afkoelen 10 minuten. Haal de teentjes uit elkaar; knijp uit voor knoflook pulp. Gooi de huid weg.dutch oven

Snijd de stengels van de artisjokken af en verwijder de onderste bladeren. Trim ongeveer 1/2 inch van de toppen van de artisjokken. Plaats de artisjokken, stam naar beneden, in een grote braadpan, gevuld voor tweederde met water; en breng aan de kook. Bedek, zet het vuur lager, en laat 45 minuten sudderen of tot een blad (in de buurt van het centrum van elke artisjok) er gemakkelijk uit te trekken is. Verwijder artisjokken uit de pan.

Doe de helft van de knoflook pulp en wijn in een kleine steelpan; breng aan de kook. Laat 2 minuten koken. Voeg de bouillon toe; kook tot gereduceerd tot 1/2 kop (ongeveer 8 minuten). Haal van het vuur.

Roer de boter en zout er door. Giet het mengsel in een blender. Voeg de resterende helft van de knoflook pulp toe.

Verwijder het middenstuk van de deksel van de blender (zodat de stoom kan ontsnappen) en zet deksel weer op de blender. Leg een schone handdoek over opening in deksel van blender (om spatten te voorkomen). Blend tot een gladde massa.

Bestrooi dip met peterselie, indien gewenst. Serveer de dipsaus met de warme artisjokken.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>