Afvallen zonder Sporten… Het kan echt!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

“Ga minstens drie a vier keer per week naar de sportschool”. Iedereen op zoek naar een oplossing om af te vallen is deze tip tegengekomen. Het feit is dat sportensommige mensen niet gemotiveerd zijn om naar de sportschool te gaan of er simpelweg geen tijd voor hebben.

Gelukkig hoef je jezelf ook helemaal niet om te toveren in een sport fanaat! Het gaat er bij diëten om dat je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je verbruikt. Diëten draait dus om WAT je eet en drinkt en HOE je eet en drinkt.

Afvallen zonder sporten… Het kan echt!

WAT?

WAT eet en drink jij eigenlijk? En WAT is nou gezond? Jij denkt misschien dat een broodje boterhamworst een gezonde keuze is terwijl het verstandiger is om een broodje beenham of kipfilet te eten. Het gaat hierbij om de keuze voor magere producten zoals magere vleeswaren, melk, yoghurt en kaas.

Dit betekent echter weer niet dat je geen vetten mag eten. Je lichaam heeft juist vetten nodig! Maar dan wel de gezonde (onverzadigde) vetten die te vinden zijn in vis, nootjes, avocado etc. Eiwitten zijn ook erg belangrijk! Eiwitten zijn langzaam verteerbaar en zorgen ervoor dat je sneller vol zit.

Bovendien kost het meer energie om eiwitten te verbranden. Tenslotte is het beter om te kiezen voor laag calorische dranken, zoals thee, zwarte koffie en water.

HOE?

HOE je eet kan ook een grote rol spelen bij het afvallen. Drie normale maaltijden en twee tussendoortjes is het beste eetpatroon. Eet langzaam zodat je op tijd merkt dat je verzadigd bent en kunt stoppen met eten.

Verder is veel en regelmatig drinken erg belangrijk. Soms is dat gevoel van trek namelijk gewoon een teken van te weinig vocht!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Afvallen zonder te sporten kan inderdaad. Maar ook het sporten heeft een mentale factor bij het behalen van je doelen; je daagt jezelf elke keer uit om grenzen te verleggen. Het is jij vs. het gewicht. Je wordt daarbij fysiek ook sterker en je zal in spiermassa toenemen. Spiermassa verbrandt nog meer vet! Je kan gewoon thuis beginnen met opdrukken, optrekken, kniebuigingen (squats) en dips. Daarmee kan je als beginner mooie resultaten mee behalen! Zo zwart-wit is het dus niet. Verder is het inderdaad aan te bevelen de magere varianten van je dieet te gebruiken.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >