Afslanken met Natuurlijke Kruiden

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

afvallen met de paardenbloemEen aantal specifieke kruiden kunnen je heel goed helpen bij het afvallen. Let altijd wel even op met het gebruik van natuurlijke kruiden als je geneesmiddelen gebruikt, en wees ook voorzichtig dat je niet te veel gebruikt.

Natuurlijke Kruiden

Cayenne peper

De vrucht van cayenne peper heeft een vochtafdrijvende, opwekkende, bluidzuiverende en stimulerende werking. Je kan het makkelijk gebruiken door een beetje toe te voegen aan je maaltijd, maar er zijn ook capsules te koop.

Paardenbloem

Inderdaad, de gewone paardenbloem die je in weilanden of misschien bij jezelf in de tuin ziet staan 😉 kan helpen bij het afvallen. De gebruikte delen zijn over het algemeen de verse en gedroogde wortels maar ook bladeren van een jonge plant in het voorjaar. De stoffen in de paardenbloem prikkelen de spijsverteringsklieren, wat weer bevorderlijk is voor afvallen. De jonge blaadjes van de paardenbloem zijn trouwens erg lekker in een salade. Let even op met het witte melksap dat in alle bovengrondse delen zit, dit is zoals de meesten van jullie wel zullen weten licht giftig. Paardenbloemextract is ook verkrijgbaar in capsules.

Gember

Gember is niet alleen goed voor een maag die van streek is, maar ook voor afvallen. De gemberwortel stimuleert de spijsvertering doordat het de gal stimuleert, en het helpt het lichaam de darmen te reinigen. Het verwarmt het lichaam, waardoor de stofwisseling versnelt en er meer energie verbrandt wordt. Je hebt gember in verschillende theesoorten, je kan de verse wortel door je eten doen, maar je kunt ook gembercapsules bij een natuurzaak krijgen.

Guarana

Guarana is bekend geworden als ingredient in bepaalde energiedrankjes en het bevat dan ook een stof die veel op cafeine lijkt. Het heeft een oppeppend effect, maar anders dan cafeine laat het langzaam energie vrijkomen in het lichaam. De stofwisseling en de vetverbranding worden gestimuleerd en de eetlust wordt onderdrukt. De gebruikte delen van de plant zijn de zaadjes en je kan het kopen als guarana thee en capsules.

Ginseng

Er zijn verschillende plantensoorten van de ginseng, zoals de Amerikaanse, Koreaanse en Siberische Ginseng. Ginseng is al eeuwen bekend als een versterkend middel en het is met name een goed middel als je gespannen of druk bent. Het bevordert je stofwisseling en algehele stemming. Je kan Ginseng als kruidenthee drinken maar er zijn ook capsules verkrijgbaar.

Heb jij nog kruiden die je specifiek aanraadt? Laat het ons hieronder weten of reageer op onze Fanpage op Facebook!

 

mdpboekppWil jij eindelijk 5kg tot 17kg (buik)Vet Verbranden en BLIJVENDE oplossing voor je overgewicht?

Wil jij eindelijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes ZONDER nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Probeer dan Risicoloos Het Mentale Dieet Plan uit en geniet VANDAAG nog van je 50% korting zodat…
jij terug het lichaam hebt dat jij verdient.

Word Terug Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht
en geniet van de 50% korting.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

 

Tot binnenkort,

Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Heb je onze 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik en het rapport “Waarom Een Klassiek Dieet & Fitness Je NIET Helpen Afslanken” nog niet?

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik


Klik op de cover hieronder voor direct ontvangst.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>