5 Tips Voor Snel Afvallen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Water drinken is gezondJe kan de eerste stappen richting je ideale gewicht al makkelijk zetten door een paar kleine dingen te veranderen in je levensstijl. Hieronder vind je 5 tips die weinig moeite kosten maar die een groot verschil kunnen maken voor je overgewicht. Ben jij klaar voor snel afvallen? Lees dan verder!

5 Tips Voor Snel Afvallen

1. Voldoende Water Drinken

Deze kennen we allemaal, maar nog steeds doen de meesten van ons het niet: voldoende water drinken! Het is zo makkelijk, koop een leuk BPA-vrij flesje voor jezelf, doe er water in en neem het mee als je op pad gaat (en drink het uiteraard op!). Laat je niet voor de gek houden door die ‘gezonde dranken’ die je in de supermarkt vindt. 99% van deze dranken (en dan heb ik het over water met smaakjes, frisdranken, ‘natuurlijke sappen’, enzovoorts) bevat of een hele hoop suiker, of een hele hoop toegevoegde, onnatuurlijke stoffen. Ze bevatten dan misschien wel 0.0% calorieen, maar vergis je niet wat die toegevoegde, onnatuurlijke stoffen met je stofwisseling doen. Tuurlijk mag je best eens een glas van het een of ander drinken, maar zorg er echt voor dat je lichaam voldoende vocht (water) binnenkrijgt zodat het afvalstoffen kan afvoeren.

2. Maak je eigen eten/maaltijden.

Het is zo makkelijk om bij een supermarkt een kant en klaar iets te kopen voor je ontbijt/lunch/avondeten, een afhaalmaaltijd te halen bij de Chinees op de hoek of bij een restaurant te gaan eten, maar probeer echt je eigen maaltijden te maken. Door zelf je maaltijden klaar te maken, bepaal jij de grootte van je maaltijd. Daarnaast weet je wat er qua ingredienten allemaal ingaat, en dat weet je niet als je iets eet zoals hierboven beschreven.

3. Overeet niet!

Onze ogen zijn negen van de tien keer groter dan onze maag, en toch eten we stug ons bord leeg want dat is ons zo geleerd, nietwaar? Voorkom deze situatie en leer de juiste hoeveelheid eten klaar te maken. Hier is een handig trucje voor: een stukje vlees of vis mag ongeveer zo groot en zwaar zijn als een pakje speelkaarten, en de rest van je maaltijd (groenten/aardappelen of vlees) moet per stuk in de palm van je hand passen.

4. Eet vezelrijk en proteinerijk

Vezels en proteinen zijn kanjers voor afvallen. Ze dwingen beide je stofwisseling harder te werken, zodat je meer en sneller calorieen verbrandt. Denk aan bonen, bessen, groene groenten, noten en zaden, fruit, vlees en vis.

5. Geen brood

Nederlanders en Vlamingen houden van hun brood en dat is eigenlijk heel spijtig voor ons, want het maakt ons dik! Je hoeft brood helemaal niet radicaal uit je voeding te schrappen, maar wees je er bewust van dat er tegenover een paar sneden brood heel wat lichaamsbeweging staat. Brood zit namelijk vol koolhydraten, en nu zijn koolhydraten an sich helemaal niet ongezond, maar koolhydraten betekenen calorieen en energie die wij in ons zittend bestaan niet verbranden. Eet als je al brood eet dus echt donkerbruin grof volkoren brood of koolhydraatarm brood of spelt brood, en met mate!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • maaike schreef:

    Hoeveel kilo zijn jullie allemaal ongeveer afgevallen met mdp? Ik ben nu 2 weken bezig en ben er bijna 5 kwijt. Succes hoor!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >