Afslanken is een kwestie van balans

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Naar aanleiding van een wetenschappelijk onderzoek is er onlangs bekend gemaakt dat het slecht gesteld is met onze lichamelijke gezondheid, en dan met name de mate waarin de wereldbevolking overgewicht heeft. Het komt erop neer dat het overgrote deel van de wereldbevolking moet afslanken. Overgewicht is in elk land een probleem aan het worden, als het dit al niet is. Derde wereld landen vallen hier natuurlijk nog buiten, maar voor de rest van de wereld geldt toch echt dat overgewicht een gigantisch probleem geworden is.

Afslanken is een kwestie van balans

Door de mate waarin dit voorkomt is afslanken een hot topic geworden. Vandaag de dag groeit de markt voor afslanken explosief en dit vertaalt zich in steeds meer wondermiddelen waarmee “afslanken een makkie wordt”. Dit is best een zorgelijke ontwikkeling want er zitten namelijk producten tussen die gewoon slecht voor je gezondheid zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat wel: pillen die de eetlust wegnemen, pillen die je vet verbranden zonder dat je ook maar iets aan lichaamsbeweging hoeft te doen, poedertjes die de kilo’s zullen doen wegsmelten, bijzondere tropische besjes die je stofwisseling drie keer zo snel zullen laten werken….en ga zo maar door.

In een wereld waar de producten voor afslanken steeds extremer worden, lijkt iedereen te zijn vergeten hoe je normaal en gezond kunt afslanken. Afslanken doe je niet met vet absorberende pillen, afslanken doe je niet met sap diëten, afslanken doe je evenmin door niet te eten. Iedereen is vergeten dat afslanken om maar 1 ding draait: balans in wat je eet.

Balans

Nu hoor ik je denken “hoezo balans en afslanken?” maar laat het me uitleggen. In de maatschappij van tegenwoordig zijn we doorgeslagen naar de verkeerde kant. Hiermee bedoel ik te zeggen dat we de verkeerde dingen eten en te weinig bewegen: de balans is zoek. Denk je nu echt dat onze voorouders last hadden van overgewicht? We zijn de natuurlijke manier van eten vergeten, en in een samenleving waar steeds meer mensen een zittend bestaan leiden is dat dubbel funest.

We eten fast food, bewerkte producten die in de fabriek volgestopt zijn met conserveringsmiddelen en gestript zijn van enige voedingswaarde. We koken zelf niet meer maar gaan naar de supermarkt voor een kant en klare maaltijd. Vitamine tabletten moeten ons gebrek aan voedingsstoffen weer goed maken. Vind je het nou echt raar dat we bijna allemaal te zwaar zijn, en dat het ons het afslanken niet lukt?

De balans die we weer terug moeten vinden voor een gezond bestaan en een slanke lijn is vrij simpel. Dagelijks een blokje om, gezond eten, natuurlijke onbewerkte producten eten, vette producten links laten liggen en die vervangen met vezelrijke producten. Niet de hele dag door koffie drinken, maar ook een flinke hoeveelheid water.

Mentale Instelling

Maar, waar we misschien nog wel het meest balans in moeten zien te vinden is onze mentale instelling, ook wel mindset genoemd. In 90% van de gevallen graven we onze eigen valkuil doordat we ervan uitgaan dat afvallen ons toch niet gaat lukken; we gaan het toch niet volhouden omdat het te zwaar of te moeilijk is. Of eentje die ik heel vaak in het Mentale Dieet Plan tegenkom is dat je er nu geen tijd voor hebt om af te vallen; volgende week/maand komt beter uit. De meeste mensen saboteren zichzelf al voordat ze überhaupt zijn begonnen.

Klinkt je dit bekend in de oren? Kom dan eens kijken bij het Mentale Dieet Plan en probeer het zestig dagen uit. Iedereen kan afvallen- het is gewoon een kwestie van doen!

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Hallo Katja,

    Ik heb je plan 4 maart 2012 gekocht en was sceptisch. Na het gelezen te hebben ben ik later die week begonnen, naast 3 keer in de week hardlopen (voor m’n conditie en de stress van de dag eraf te lopen) gaat het heel goed. Ik ben zeer tevreden, het enige wat ik niet prettig vind zijn de mailtjes waarin je steeds suggereerd dat ik nog niet zou zijn begonnen. Misschien kun je ook eens mailen dat je het niet zeker weet maar indien iemand is begonnen dat je dat geweldig vind. Ik vind het namenlijk geweldig dat iemand deze stap maakt en volhoud. Ik hoefde zelf niet veel af te vallen, wilde mijn oude spijkerbroek graag weer aan (2 kledingmaten) en heb dat in een goede maand gered mede door jou dieetplan. Dank daarvoor en blijf inspireren.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >