Altijd weer die trek in zoet!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Veel deelnemers van Het Mentale Dieet Plan vragen me wat ze nou kunnen doen aan de trek in zoet: drop, chocolade, gebak, snoep en ga zo maar door. Die trek kan inderdaad een heel gevecht zijn en je kan nog zo goed bezig zijn met afvallen en gezond eten- toch gaat dat zeurende stemmetje maar niet uit je hoofd weg. Wat kun je hier nou aan doen?

Het is als eerste belangrijk uit te vinden waar die trek in zoet nou vandaan komt. Bijna iedereen is opgevoed met een bepaalde mate aan snoep in de vorm van koekjes, chocolade, gebakjes etc. Suiker is echter verslavend en wat je lichaam betreft heb je dit echt nodig. Vergelijk het een beetje met verslaaf zijn aan roken; je lichaam blijft erom vragen omdat je eraan verslaafd bent.

De ongezonde en snelle koolhydraten die je in onder andere snoep vindt, laten je bloedsuikerspiegel heel snel stijgen. Je lichaam reageert hierop en probeert deze snelle stijging weer in balans te brengen door flinke maatregelen. Dit heeft vaak als gevolg dat je bloedsuikerspiegel veel te laag wordt- waardoor je hersenen in paniek raken en om meer suiker gaan vragen. Dit is een ontzettend sterk signaal en nadrukkelijk gevoel, en je moet van goeden huize komen wil je hiertegen bestand zijn. De meeste mensen zijn dit niet en komen zo in een ‘verslaving’ terecht waarbij het lichaam telkens weer om suiker vraagt, en jij dus telkens dat gevoel hebt dat je zo’n trek in iets zoets hebt.

Suiker is natuurlijk niet alleen slecht voor je slanke lijn, maar zorgt uiteindelijk ook voor een laag energieniveau en een slechte concentratie. Kunstmatige zoetstoffen zijn niet het antwoord in deze, want vaak brengen juist dit soort producten je stofwisseling helemaal uit balans waardoor je juist dikker wordt.

De enige manier om hier vanaf te komen is Mentaal de knop om te zetten. Je moet weten en voelen waarom je dit niet meer wil en je er vervolgens aan houden (zie ook de stappen naar succes van Het Mentale Dieet Plan). En natuurlijk zal dit niet zonder slag of stoot gaan, en zul je af en toe best in de fout vervallen. Maar je zult uiteindelijk merken dat die trek minder wordt en verdwijnt. De volgende stap is om ervoor te zorgen dat je bloedsuikerspiegel zo gelijkmatig mogelijk blijft door meerdere kleine maaltijden op de dag te eten. Heb je toch trek in zoet, kies dan voor een gezonde slanke snack zoals fruit of rauwe groente.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>