Waarom wel of niet light-frisdranken?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik krijg regelmatig vragen van de deelnemers van het Mentale Dieet Plan over waarom light-drinks en light-producten het beste te vermijden zijn. En waarom, als je dit moet vermijden ik juist in het Mentale Dieet Plan zeg dat als je frisdrank drinkt, je dan toch een light-drink moet nemen.

Het frequent drinken van light-drinks kan vergaande gevolgen hebben voor je insulinespiegel en het is een mogelijke oorzaak voor latere obesitas. Aspartaam is een zware gifstof en mede verantwoordelijk voor de golf van obesitas die je nu in de Verenigde Staten ziet.

Als je tijdens het Mentale Dieet Plan heel af en toe toch een frisdrank wilt drinken, dan raad ik je omwille van het suikergehalte toch een light-drink aan. Maar echter niet frequent!

Het allerbeste drink je natuurlijk water, en als je op zoek bent naar bubbels of bruisend met een beetje smaak, dank kun je ook een citroen in een flesje Spa rood uitknijpen (niet bedoeld als reclame overigens)  😉

Dus kort maar krachtig; als je fris wilt drinken doe dit dan met mate, en gebruik dan voor die enkele keer dat je het doet een light-product omwille van het suikergehalte.

Tot gauw,

Katja Callens

Het Mentale Dieet Plan

PS: Voor mensen die nog steeds aspartaam zoetjes gebruiken; miracle frooties zijn een leuk alternatief om je gerechten en drankjes zoet te maken. Een andere optie is STEVIA. Dit wordt momenteel door de voedingsindustrie geboycot omdat het de ideale suikervervanger is, zonder ongezonde nevenwerkingen.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Marleen schreef:

  Hallo Katja,

  Ik ben het helemaal met je eens. Aspartaam is een echte gifstof die nog steeds ongestraft aan produkten toegevoegd wordt. Het zal misschien nog jaren duren voor de echte negatieve effecten ervan duidelijk zichtbaar zullen worden.

  Zoals je terecht aangeeft is aspartaam indirect verantwoordelijk voor het alsmaar dikker worden van de mensen, niet alleen in Amerika, maar wereldwijd.

  Ik heb het in ieder geval uit mijn leven gebannen en ik voel me stukker beter en energieker.

  Tot slot ben ik ondertussen ook al meer dan 11kg kwijt en mijn ideale gewicht komt eindelijk in zicht. Ik begin terug een goed gevoel over mezelf te krijgen en dit vind ik fantastisch!

  Dank je wel voor je hulp.

  Groetjes,

  Marleen

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >