Dieetrecept: Speltbrood

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik schreef onlangs een artikel over het verschil tussen speltbrood en koolhydraatarm brood, en naar aanleiding daarvan (en een artikel op onze Facebook-pagina) ontving ik veel mails met de vraag of ik geen (broodbakmachine) recept voor speltbrood heb. Welnu, bij deze!

Dit is een recept voor een brood van ongeveer 650 gram.

Ingredienten:

 • 450 gram speltmeel (idealiter volkoren)
 • 225 ml water
 • 1,5 theelepel zout
 • 1 flinke theelepel korrelgist (heet ook wel droge gist)
 • 2 eetlepels olie
 • Naar smaak pitten of zaden (deze voeg je toe nadat je broodbakmachine gepiept heeft)
 • Je kan eventueel nog een ei toevoegen als je echt smeuïg brood wilt.

Bereiding:

 • Doe de speltmeel in de bak van je broodbakmachine en zorg ervoor dat er links en rechts langs de rand plek is om een geultje water te maken (hoop de meel dus wat op).
 • Mix zout en olie met het water en schenk het links en rechts langs het meel.
 • Maak voorzichtig een kuiltje in het midden van het meel en schep daar de gist in. Let er goed op dat de gist niet in aanraking komt met het water, anders wordt de werking ervan ongedaan gemaakt!
 • Even afhankelijk van hoe jouw broodbakmachine werkt, kun je in de meeste gevallen pitten en zaden na de piep toevoegen. Lees even na in de handleiding van je broodbakmachine wanneer dit bij jouw machine gebeurt.
Heb jij nog lekkere koolhydraatarme recepten voor de koude wintermaanden? Deel ze met ons! Jouw commentaar en bijdrage is belangrijk om elkaar te inspireren, dus alvast bedankt hiervoor. Het kost je slechts 2 minuten.

 

mdpboekppWil jij eindelijk 5kg tot 17kg (buik)Vet Verbranden en een BLIJVENDE oplossing voor je overgewicht?

Wil jij eindelijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes ZONDER nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Probeer dan Risicoloos Het Mentale Dieet Plan uit en geniet VANDAAG nog van je 50% korting zodat…
jij terug het lichaam hebt dat jij verdient.

Word Terug Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht
en geniet van de 50% korting.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

 

Tot binnenkort,

Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Heb je onze 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik en het rapport “Waarom Een Klassiek Dieet & Fitness Je NIET Helpen Afslanken” nog niet?

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik


Klik op de cover hieronder voor direct ontvangst.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • barbier ingrid schreef:

  ik heb altijd het probleem, gelijk welk brood ik eet, ik blaas op aan mijn buik zoals een ballon. Weet daar iemand raad op?

 • Ik heb helemaal geen bakmachine, het zal met een hete lucht oven moeten en met de hand gemixed. Is het recept dan moeilijker?

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >