5 Drankjes Die Je Metabolisme Tijdens Je Slaap Voor Je Doen Werken!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Afvallen terwijl je slaapt…..beter kan het toch niet?

Ik vond onlangs op Libelle een leuk artikel over afslanken terwijl je in dromenland bent. Verwacht niet dat de kilo’s er afvliegen (zoals met het TURBO Actie Plan 🙂 ), maar de onderstaande drankjes bevorderen wel je nachtrust, waardoor je metabolisme een boost krijgt.
En dit help weer om je af te vallen.

5 Drankjes Waarmee Je Afvalt In Je Slaap

1. Melk

glas melkWil je ook slapen als een baby? Drink dan een glas (warme) melk voor je naar bed gaat. Dankzij de hoeveelheid calcium ben je vrijwel gegarandeerd van een heerlijke nachtrust. Een bijkomend voordeel voor de sporters onder ons: melk zit boordevol caseïne, wat de spieropbouw bevordert.

 

 

kamille thee2. Kamillethee

Dit cafeïnevrije drankje geeft een instant gevoel van rust en kalmte en staat bekend om zijn slaapverwekkende werking. Een mok van dit goedje zorgt ervoor dat je glycine-waardes toenemen, waardoor je lichaam en geest zich ontspant.

Vet verbranden met rode druiven3. Druivensap

Hier hebben we het over echte druivensap en dus niet de alcoholische variant. Een klein glas 100% druivensap kan ervoor zorgen dat je vet verbrandt terwijl je slaapt. Druiven zitten namelijk boordevol met antioxidanten die ervoor zorgen dat calorie-vasthoudende witte vetten worden omgezet in calorie-verbrandende bruine vetten.

4. Soja-proteïne shake

De meeste mensen denken dat proteïne-shake behouden zijn voor gewichtheffers en andere spierbundels. Toch helpen de tryptofanen in deze shakes om vetopslag tegen te gaan. Hoewel je metabolisme ’s nachts op een rustige pitje brandt, blijft deze desondanks toch in werking.

kefir5. Kefir

Dit yoghurt-achtige drankje zit boordevol probiotica en is gemaakt uit gefermenteerde melk. Het helpt om je natuurlijke bacteriën gezond te houden, waardoor je stoelgang opperbest blijft en vitamines en mineralen goed worden opgenomen. Omdat je buikje zich na een glas kiplekker voelt, bevordert dit weer je nachtrust.

 

Allemaal heerlijke drankjes dus! Let er bij de druivensap wel op dat dit echt 100% natuurlijke druivensap is, zonder toevoegingen. Melk, kamillethee, soja-proteine shake en kefir kun je op alle dagen van het Mentale Dieet Plan drinken, en de druivensap op de alfa dagen van het plan.

Met deze handige tips kan je onmiddellijk beginnen en…wanneer je nu de basis wilt aanpakken, dan raad ik je het Mentale Dieet Plan aan zodat je dadelijk weer fit, slank en vol vertrouwen zit!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>