Afvallen goed voor je nachtrust

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Afvallen is goed voor je gezondheid, maar nu ook bewezen goed te zijn voor je nachtrust. Afvallen schijnt de meest efficiënte manier te zijn om van slaap problemen af te komen. Mensen met slaapproblemen (apneu) die een goed dieet volgen, regelmatig aan lichaamsbeweging doen, slapen en voelen zich over het algeheel beter.

Dit is naar voren gekomen uit een onderzoek waarin 81 mensen met overgewicht en slaapapneu bestudeerd zijn. Apneu is een aandoening die je ademhaling verstoort en waardoor je erg kan gaan snurken met als gevolg dat zowel jij en je bedpartner een gebroken slaap hebben.

Tijdens dit onderzoek werden de helft van de deelnemers op een strikt dieet van slechts 600 calorieën per dag gezet en daarnaast moesten ze heel regelmatig aan lichaamsbeweging doen. De andere helft van de proefpersonen moest gewoon ‘gezonder gaan leven’.

Uit de eerste groep vielen de deelnemers gemiddeld zo’n 10 kilo af en uit de andere groep vermagerde de gemiddelde deelnemer ongeveer 2.7 kilo. Het bleek dat hoe meer gewicht deze mensen verloren, hoe beter hun nachtrust werd: bijna 9 op de 10 personen die meer dan 15 kilo vermagerden, genazen volledig van hun aandoening.

Nog een reden dus om dat overgewicht aan te gaan pakken! Je zult niet alleen beter gaan slapen, maar je over het algeheel genomen ook fitter, slanker en prettiger in je lichaam voelen. Vaak kunnen de eerste kilo’s al verloren worden aan de hand van een paar simpele ‘trucjes’. Wil jij weten welke?

mdpboekppWil jij eindelijk 5kg tot 17kg (buik)Vet Verbranden en een BLIJVENDE oplossing voor je overgewicht?

Wil jij eindelijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes ZONDER nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Probeer dan Risicoloos Het Mentale Dieet Plan uit en geniet VANDAAG nog van je 50% korting zodat…
jij terug het lichaam hebt dat jij verdient.

Word Terug Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht
en geniet van de 50% korting.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

 

Tot binnenkort,

Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Heb je onze 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik en het rapport “Waarom Een Klassiek Dieet & Fitness Je NIET Helpen Afslanken” nog niet?

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik


Klik op de cover hieronder voor direct ontvangst.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>