4 Tips voor Snel Afvallen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

 

In voorgaande tips waarmee je je goede (afslank)voornemens kunt behalen had ik het over het opschrijven van je goede voornemens, of jump for joybeter gezegd: je concrete doel. Als je dit eenmaal helder voor jezelf geformuleerd hebt, kom je uit bij de volgende 4 tips voor snel afslanken.

4 Tips voor Snel Afvallen

Tip 1: Hang je goede voornemens op waar je het kunt zien!

Als je je doel dus opgeschreven hebt is het zaak het op te hangen waar je het dagelijks ziet. Als je dit niet doet loop je het risico dat je langzaam maar zeker je doel ‘vergeet’. Niets is zo vergeetachtig als de mens! Schrijf je doel op een helder gekleurd papier en hang het op je koelkast, leg het op je bureau, plak het als een post it op je computer, doe het in je zak, plak het op het dashboard van je auto, doe het in je portemonnee, plak het op je kalender, plak het op de spiegel in de badkamer, en ga zo maar door. Zorg ervoor dat je er elke dag weer aan herinnerd wordt wat je doel is.

Tip 2: Analyseer je goede voornemens periodiek

Dit klinkt een beetje moeilijk, maar dat is het niet. Je hebt een doel gesteld, maar we zouden niet menselijk zijn als we daar in de loop van de dagen of weken van afwijken. Dit kan zo maar gebeuren en is heel normaal. Check elke twee weken of maand je voortgang- zit je nog op schema? Zo niet: is er iets voorgevallen waardoor dit het geval is? Was je planning misschien een beetje te vooruitstrevend? Wat het ook is, het maakt niet uit. Je bent je ervan bewust en nu kun je er dus iets aan doen. Stel je plan waar nodig bij als je merkt dat het niet haalbaar is. Als je ziet dat je even een moment hebt gehad waarop het minder is gegaan, raak dan niet in paniek maar neem je voor het volgende week beter te doen- en doe dat dan ook.

Tip 3: Deel je voornemens met anderen

Niets is zo gemakkelijk als je goede voornemens of doel voor jezelf te houden en aan niemand te vertellen. Als het niet lukt hoef je immers niet toe te geven dat het niet gelukt is, wel? Het is een feit dat voornemens die je voor jezelf houdt, meestal niet gehaald worden. De ‘druk’ om jezelf te bewijzen is er immers niet. Maar stel je voor als die ‘druk’ er wel is- hoe gemotiveerd zou je dan zijn? Als je dus eenmaal je doel vastgesteld hebt, deel dit dan met je vrienden, familie, collega’s. Het is een beetje eng, maar je zult ondervinden dat dit een geweldige motivatie is. Je kunt ook een vriend of vriendin in de arm nemen die samen met jou je voortgang checkt. Op die manier heb je nog een extra motivatie om door te zetten en je doel te bereiken.

Tip 4: Beloon jezelf!

Voor je harde werk en doorzettingsvermogen moet je natuurlijk beloond worden! Deze beloning is voor eenieder weer anders. Beloon jezelf met een lekkere massage, een dagje winkelen, een keer in de zoveel tijd dat ontzettend lekkere dessert waar je gek op bent. Wat het ook is- doe het en beloon jezelf!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>