Dieet Recept: Koolhydraatarme Muffins

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

vanille muffinsNiet van muffins kunnen genieten als je bezig bent met het Mentale Dieet Plan? Onzin!

Met dit dieet recept voor koolhydraatarme muffins kan dat prima. Je maakt met dit recept 6 muffins en ze zijn geschikt voor op je alfa dagen.

 

 

Koolhydraatarme Muffins

Ingrediënten

275 gram sojabloem
1 tl bakpoeder
1/8 tl zout
80 ml zachte boter (gesmolten)
2 eieren
40 ml water
40 ml stevia

Materiaal

2 x beslagkommen
1 x pollepel
1 x muffin blik

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180*C en vet het muffin blik in met een beetje gesmolten boter. Dit kan je eventueel doen met een kwastje. Strooi alle droge producten in een beslagkom en meng deze goed door elkaar met de pollepel. Vervolgens doe je in de tweede beslagkom alle natte producten. En meng je dit ook even goed door elkaar.

Strooi vervolgens beetje bij beetje de droge producten, door de natte producten en maak er 1 egaal mengsel van. Roer dit alles in zijn geheel zo’n 2 a 3 minuten even goed door. Pak eventueel nog een lepel, en vul het muffin blik met het beslag.

Probeer om in elk vakje evenveel beslag te krijgen/vullen. En plaats het muffin blik in de oven. Eenmaal ongeveer 15 minuten in de oven te hebben gestaan, kan je eventueel met een saté prikker even kijken of de muffins gaar zijn.

Je kan ook wat rozijnen door het beslag roeren!

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • In plaats van “sweeter*, doe ik wat rozijnen en /of gedroogde in slukjes gesneden abrikozen, hmmm!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >