Dieettip: Wondervoedsel

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Dagblad de Telegraaf heeft onlangs een interessant artikel gepubliceerd over wondervoedsel. En hoewel het overgrote deel van de MDP deelnemers inmiddels goed bekend is met wat wondervoedsel (of Super Foods) is, kan het geen kwaad het hieronder nog eens op een (klein) rijtje te zetten. In het artikel vind je links naar recepten die de Telegraaf in de loop der tijd online heeft gezet. Let op, niet alle zijn geschikt voor Gamma of Beta dagen, maar de meeste wel voor Alfa dagen.

Zoals we allemaal weten is een gezonde levensstijl essentieel om fit en energierijk door het leven te gaan. Mensen die lekker bewegen en gezond eten hebben deze energie voorhanden en voelen zich lekker. Wat mag voortaan niet meer op je boodschappenlijstje ontbreken.

Wondervoedsel

Broccoli

Broccoli is een wondergroente bij uitstek. Het bevat de stof sulforafaan die antioxidanten en enzymen in immuuncellen activeert. Bovendien neemt de kans op kanker af als je regelmatig broccoli eet. Uit recente onderzoeken is eveneens naar voren gekomen dat broccoli het verouderingsproces tegen zou gaan.

Recepten met broccoli

Vette vis

Vette vissen als zalm, haring, makreel, tonijn en sardines zijn rijk aan omega 3-vetzuren. Deze zuren beschermen tegen hart- en vaatziekten, en verdunnen het bloed en verlagen de bloeddruk.

Recepten met vette vis

Amandelen

Net als vette vis zijn amandelen ook rijk aan de essentiële vetzuren omega-3 en omega-6. Amandelen zijn vettige noten (ze bestaan voor 50% uit olie en vet), en bevatten ook veel vitamine E en zijn rijk aan antioxidanten. Ook zitten de noten boordevol vitaminen, mineralen, plantaardige eiwitten en vezels. Een lekker én gezond tussendoortje dus!

Recepten met amandelen

Citrusvruchten

Zoals gebruikers van de Godendrank al weten zijn citrusvruchten heel gezond. Vruchten als citroen, sinaasappel en grapefruit zitten stampvol vitaminen C en antioxidanten die beschermen tegen kanker,ontstekingen en hart- en vaatziekten.

Recepten met citrusvruchten

Bosbessen

De bosbes is vezelrijk en zit boordevol vitamine E, antioxidanten en natuurlijke suikers. Lekker van smaak en goed voor je lijf.

Recepten met bosbessen

Knoflook

Het geurtje is naderhand niet altijd prettig, maar knoflook is wel erg gezond: het verlaagt de bloeddruk en het cholesterolniveau. De smaakmaker activeert immuniteit, verlicht allergieën, reduceert een lage bloedsuikerspiegel en bevordert de bloedcirculatie.

Recepten met knoflook

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Amandel-chocoladetaart met marsala en Muffins met yoghurt, citroen en bosbessen, 2 twee recepten, waar jij naar verwijst, zijn dit 2 lekkernijen, die we kunnen eten?

  • Hallo Katja,
    Zijn er groenten, die je beter uitsluitend op de alpha dagen eet?
    Dank voor je antwoord!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >