Light chips zijn dikmakers

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Veel mensen die op dieet zijn maken dezelfde fout: ze gebruiken light-varianten van producten die ze zo graag eten. Een goed voorbeeld hiervan zijn de nieuwe hype op het gebied van snacks: light chips. Je kunt ze in alle smaken, vormen en maten krijgen, en ik krijg met grote regelmaat vragen van deelnemers of ze deze goed kunnen eten als ze proberen af te slanken. Het lijkt een gezonde variant van normale chips, maar is dit eigenlijk niet.

Wat is een light product?

‘Light’ betekent dat het product minimaal 30% minder calorieën, vet of suiker bevat dan het vergelijkbare gewone product. Light chips bijvoorbeeld bevat minder vet dan gewone chips. Maar, light chips kan wél meer eiwit en koolhydraten bevatten dan gewone chips en daardoor uiteindelijk evenveel of zelfs meer energie (calorieën) dan gewone chips.

Olestra

Uit recent onderzoek van Purdue University blijkt dat light producten het vetsubstituut olestra kunnen bevatten. Juist dit chemische stofje blijkt een dikmaker. Uit het onderzoek bleek dat ratten die olestrarijke chips aten meer aankwamen dan ratten die gewone chips aten. Volgens de onderzoekers zou olestra je alledaagse eetpatroon in de war schoppen, waardoor je gaat overeten. Zo blijkt dus maar dat light-producten niet automatisch geschikt zijn voor mensen die aan hun lijn denken.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Als je voedingswaarden tabel op de verpakkingen met elkaar vergelijkt valt op dat het aantal calorieën bij normaal en “light” min of meer gelijk is, en dat is volgens mij een belangrijke aanwijzing. Het aantal calorieën is immers medebepalend voor dikker of dunner worden.

  • Ik geloof inderdaad dat ‘light’ producten niet het gewenste effect brengen. Het gevaar van ‘light’ producten is dat je gauw denkt dat je met minder calorieen meer mag eten in vergelijking met de normale varianten. Wat gebeurt er? Juist, je wordt dikker!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >