10 Gouden Regels voor Gezond Afvallen

Gezond afslanken is eigenlijk heel eenvoudig.

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

We zijn als samenleving ondertussen zo obsessief bezig met gezond eten, calorieën tellen, ramp-diëten, shakes, pillen, poedertjes en ga zo maar door, en toch heeft een groot deel van de bevolking last van overgewicht. Wat is nou eigenlijk een goede stap in de richting van gezond afvallen?

Hieronder vind je tien ‘gouden regels’ voor gezond afvallen. Pas deze toe in je dagelijkse leven, en je zult zien dat je al vlot die eerste kilo’s kwijtraakt.

10 gouden regels voor gezond afvallen

 1. Eet ‘echt’ eten, en geen dingen die kunstmatig zijn zoals nepscampi’s of kaas die naar chocolade smaakt…
 2. Vermijd producten met allerlei toevoegingen zoals kleur- en smaakstoffen .
 3. Vermijd voedsel dat niet kan bederven. Denk hierbij aan producten met ingrediënten die je niet kent of kunt uitspreken 😉 of die fructoserijke maïsstroop bevatten.
 4. Kijk verder dan je neus lang is. Winkelen bij de supermarkt is natuurlijk handig, maar de slager, bakker en groenteboer zijn natuurlijk de specialisten en zullen je alles weten te vertellen over de voedingswaarde van hun producten.
 5. Eet vijf porties per dag en varieer zo veel mogelijk! Eet vlees, vis, groenten, schaaldieren, eieren en ga zo maar door.
 6. Eet vooral planten en dan met name de bladeren ervan.
 7. Probeer zo veel mogelijk biologisch vlees en groenten te eten. Wat een dier te eten heeft is uiteindelijk ook belangrijk voor jouw gezondheid en daarbij is de wetenschap dat een biokip een veel leuker leven heeft gehad dan een batterijkip toch ook fijn? Groenten die biologisch zijn verbouwd zijn niet bespoten met giftige pesticiden- je kunt ze dus met een gerust hart eten!
 8. Eet meer wild! Zet wat vaker een stukje ree of makreel op je menu.
 9. Vries seizoensgroenten in zodat je de voedingswaarde ervan bewaard en ze kunt eten wanneer jij daar zin in hebt.
 10. Eet uit traditionele keukens, zoals Italiaans, Frans, Japans, Thai, Grieks of natuurlijk Belgisch en Nederlands. Traditionele maaltijden zijn in de loop der eeuwen verfijnd en zouden niet vandaag de dag nog hebben bestaan als ze ongezond waren.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Beste Katja,
  Het is niet altijd gemakkelijk om natuur vlees te kiezen. Er zijn zoveel lekker gekruide soorten, die je gewoon zo in de pan kan leggen. smaak verzekerd, terwijl als jezelf gaat kruiden dan moet je afwachten of de andere het okk lekker vinden. Met proeven weet je wel dat je het zelf lekker vindt.
  groetjes

 • Wat is het verschil tussen scampi’s en nepscampi’s, hoe weet je dat?

 • Beste Katja,
  Ik ben het volkomen eens met wat je schrijft en, komen er “ongewild”kilo’s bij dan is dat met deze methode vlug en snel weer op peil te brengen.gaat heel goed en vraagt bijna geen inspanning alleen een beetje alert blijven bij wat je eet!!!
  m.v.g.
  Hedwig

 • Van begin april tot eind juni was ik 5 kg kwijt. Toen had ik geen werk meer en gingen we op vakantie en zo waren er 2 kg bij. Maar sinds ik weer werk is er reeds weer 0,5 kg af. Het blijft moeilijk om van snoep te blijven als ik alleen thuis ben. Het gaat makkelijker als ik ga werken. Kortom tegen Nieuwjaar wil ik de rest van die bijgekomen ook weer kwijt en het zal me lukken. het vergt zeker discipline. De tips hierboven zijn zeker aan te raden en helemaal niet moeilijk om vol te houden.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >