Wat is nu waar?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Wanneer je gewicht probeert te verliezen hoor je ineens allerlei dingen die naar iemands zeggen ‘absoluut waar’ zijn.  Ook lees je allerlei trucjes op sites die je ‘geheid gaan helpen bij het afvallen!’

Helaas blijken dat soort (vaak goedbedoelde) tips maar geklets en schiet je er niets mee op. Ik zet hier drie van de meest voorkomende dieet-mythes voor je op een rijtje en deelnemers van het Mentale Dieet Plan zullen de meeste hiervan al wel herkennen.

Wat is nu waar?

GarfieldIedere soort water is goed voor je!

Een van de dingen waar we prat op gaan in het Mentale Dieet Plan is dat je voldoende water drinkt. Allerlei waterfabrikanten zijn in de slank-markt gesprongen op het moment dat het duidelijk werd dat water drinken erg goed voor de lijn is. Het lastige is dat er hierdoor producten op de markt zijn gekomen die dus eigenlijk helemaal niet zo goed voor je zijn en ook niet bijdragen aan snel afslanken.

We zijn meer geneigd op de verpakking van water te letten (leuk flesje, leuke kleuren etc.) dan dat we op het etiket kijken naar wat er daadwerkelijk inzit. Er zijn namelijk een paar calorie-rijke waters die dankzij slimme marketing-trucs enorm populair zijn geworden. In werkelijkheid bevatten deze waters een beetje suiker, dus daar schiet je niets mee op! Er zijn nu ook waters op de markt die je ‘net dat beetje extra geven’ en die bijvoorbeeld vezels (!) bevatten zodat het water je beter vult!

Je voelt hier natuurlijk op je klompen aan dat dit onzin is, en dat dit gewoon niet een natuurlijk product is. Even op het etiket kijken dus en alleen ‘normaal’ water drinken!

Verse groenten en fruit zijn gezonder dan bevroren groente en fruit.Tomaat

Deze vlieger gaat al enige tijd niet meer op. Ingevroren fruit en groente zijn een prima optie omdat deze direct van het veld af bevroren worden. Al het goede van groente en fruit wordt dus meegevroren en gaat niet verloren. Prima oplossing want zo heb je altijd groente en fruit bij de hand zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het bederft.

Zo ben je tijdens het afvallen minder geneigd op verkeerd ‘snoep’ terug te vallen want je hebt altijd ‘gezond snoep’ in de vriezer! Let er echter wel op dat er geen stoffen zoals zout, suiker en saus aan toegevoegd zijn.

Des te minder calorieën je eet- des te meer je afvalt!

Dit is een vraag die ik vaak krijg van onze deelnemers van het Mentale Dieet Plan: ‘Eet ik niet te veel calorieën?’ Het misverstand bestaat namelijk dat alleen de hoeveelheid calorieën een rol spelen bij het afvallen. Dit is echter niet het geval. Wanneer je rigoureus je calorie inname vermindert loop je het risico dat je stofwisseling in de spaarstand komt te staan.

Hierdoor val je niet af en je lichaam zal juist vet gaan opslaan en spierweefsel gaan verbranden. Niet doen dus! Het is belangrijk de juiste calorieën te eten (vis, vlees, groenten etc.) in plaats van de zogenaamde ‘lege calorieën’ te eten zoals pizza, snoep etc.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>