Tips voor Lichaamsbeweging

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

We zitten volop in de lente en we boffen met veel goed weer. Met name in de lente en zomer lukt het de meesten van ons veel meer aan lichaamsbeweging te doen. Je pakt bijvoorbeeld gemakkelijker de fiets, of loopt naar de winkel in plaats van dat je de auto neemt.

Lichaamsbeweging, en dan vooral voldoende lichaamsbeweging zorgt ervoor dat je je lekker voelt. De buitenlucht geeft je energie en verkwikt je bovendien. De zon zorgt ervoor dat je vitamine D in je lichaam krijgt en sowieso het lekkere weer om je heen geeft je de lente in je bol. Voldoende lichaamsbeweging zorgt er tevens voor dat je weerstand verbetert en dat je je fitter voelt. Lichaamsbeweging voorkomt tevens overgewicht.

 

De darmperistaltiek (darmbeweging) wordt eveneens door lichamelijke beweging gestimuleerd, wat op zijn beurt voor een regelmatigere stoelgang zorgt. Gezonde darmen zijn belangrijk voor een goede spijsvertering en de afvoer van afvalstoffen. Goed werkende darmen zorgen ook voor een goed immuunsysteem. Probeer elke dag minimaal 30 minuten te bewegen.

Hieronder staan een aantal handige tips.

Lichaamsbewegingstips

-Laat de auto staan en pak de fiets.
-Ga je met de bus naar je werk? Stap een halte eerder uit en wandel het laatste stuk.
-Pak de trap in plaats van de roltrap of lift.
-Beweeg tijdens een dagje strand (Beach Tennis, Trefbal, Volleybal of strandvoetbal).
-Ga vroeg in de ochtend (het beste voor je ontbijt) een rondje hardlopen. De rest van de dag heb je een stuk meer energie.
-Zoek een partner om mee te gaan sporten of een rondje om te gaan. Samen is gezelliger, maar je kunt elkaar bovendien lekker motiveren om door te gaan.
-Als je na je werk nog wat aan lichaamsbeweging wilt gaan doen, kun je dit het beste gelijk als je thuis bent gekomen doen. Als je eerst op de bank gaat liggen zul je zien dat je geen motivatie meer hebt … en dat je blijft liggen en niets doet.
-Je hoeft helemaal niet in de sportschool te staan zweten om lekker lichamelijk bezig te zijn. De dagelijkse dingen om het huis zoals tuinieren of schoonmaken, vergen ook een fysieke inspanning en zijn bovendien ook nuttig.
-In de lente en zomer is het natuurlijk tijd voor de tuin. Ook dit is erg inspannend, zeker als je de elektronische apparaten vervangt door het echte handwerk.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Hallo Katja

  Bedankt voor de goede tips, om meer te bewegen.
  Ik ga ze zeker doen hoor.

  Groetjes José

 • Het was even wennen, elke ochtend een stuk fietsen of lopen, maar nu vind ik het een heerlijk begin van de dag, zeker nu het weer een stuk beter is. En mijn vriend is nu ook met het programma begonnen, we motiveren elkaar nog meer en lopen heel vaak ’s ochtends en ’s avonds 30-60 minuten, heerlijk! Ben nu een maand bezig met het Turbo en MDP en al 10 kilo kwijt! Afgelopen weekend was ik jarig, dus was zeker een welkome verrassing! Succes allemaal!

 • hallo katja,
  dank je voor de 10 tips inzake afslanken
  ben er volop mee bezig en idd je moet geleidelijk beginnen dat is ten minste uithoudbaar
  groetjes

 • Dank je wel voor de vele tips die in principe niets kosten, alleen een beetje moed om de procedure te starten om wat kilo’s af te vallen. Ik heb probeer in ieder geval nu ook elke middag een wandeling te maken.
  groetjes en mijn DANK
  Shirley

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >