Combinatie Cholesterolverlagende Voedingsmiddelen Even Effectief als Medicijn

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Uit Canadees onderzoek blijkt dat een combinatie van cholesterolverlagende voedingsmiddelen zoals soja,
plantensterolen, amandelen en voedingsvezels het gehalte aan het ‘slechte’
LDL-cholesterol met meer dan 20% kan verlagen, en mogelijk zelfs effectiever is dan
consumptie van de voedingsmiddelen afzonderlijk. Het eenjarige onderzoek werd gedaan met 55 vrijwilligers met een hoog cholesterolgehalte.

De peildata lagen op drie maanden en een jaar, en het bleek dat het LDL-cholesterolgehalte aanzienlijk verlaagd was met respectievelijk 14,0 en 12,8 mmol per liter. Bij 31,8% van de deelnemers was na een jaar sprake van een verlaging van meer dan 20%. Dit percentage is nagenoeg hetzelfde als de waarden die gevonden worden bij mensen die cholesterolverlagende medicijnen (statines) gebruiken.

Bij een hoog cholesterol is het belangrijk het verzadigde vet in de voeding te beperken door mager vlees en zuivelproducten en vloeibare vetten te gebruiken, en chocolade, gebak en gefrituurde snacks te beperken.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • iK HEB TOT NU TOE NOG GEEN LAST GEHAD VAN EEN TE HOGE CHOLESTEROL. TOCH PROBEER IK EEN BEETJE OP TE LETTEN BIJ GEBRUIK VAN DE WEINIGE VETTEN DIE IK TOEVOEG BIJ HET KLAAR MAKEN VAN HET ETEN;

 • Ik ben blij dat ik dit nu weet. Ik ben dol op amandelen en dacht dat ik er voorzichtig mee moest zijn en niet teveel van nemen.
  Nu weet ik dat het goed voor me is zal ik er zeker weer van gaan genieten.
  Dank je wel voor je steeds opbouwende mailtjes.
  Marianne

 • Prima informatie. Slik al jaren 40-80 mg Lipidor per dag om mijn (van nature te hoog) cholesterol gehalte laag te houden. Jammer dat ik chocola moet laten staan. Maar Amandelen vindt ik heerlijk.

 • Cholesterol is bij mij geen probleem sta zelfs veel te laag volgens mijn testen EN dit is wel een probleem want hiervan komt mijn CVS voort!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >