Tips voor Dieet – Negatieve Gevolgen van te Snel Afslanken

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Sommige mensen willen vanaf het begin snel afvallen en denken dat een crashdieet waarbij je extreem weinig en vetarm eet de oplossing is. Andere mensen proberen eerst een normaal dieet en gaan bij ongewenst resultaat alsnog over op een crashdieet.

Wat deze mensen vaak niet in de gaten hebben is dat tips voor dieet – negatieve gevolgen van te snel afslanken een realiteit is.

vitamines adek

Negatieve Gevolgen van te Snel Afslanken

Negatieve gevolgen van extreem weinig eten

 • Je verliest bij een crashdieet voornamelijk vocht en krijgt niet genoeg vocht binnen uit voedsel met uitdroging tot gevolg.
 • Ontstaan van maag- of darmzweren waardoor de spijsvertering beschadigd kan raken.
 • Tijdens extreem weinig eten worden je spieren langzaam afgebroken. Hierbij komen eiwitten vrij die je lichaam als alternatieve energiebron gebruikt. Helaas komen er ook veel afvalstoffen vrij waardoor je hoofdpijn en misselijkheid kan ervaren. Bovendien kan spiervermindering voor een zwak gevoel zorgen waardoor je juist meer wilt eten.
 • Wanneer je te weinig eet gaat je lichaam in de “reserve” stand. Dit houdt in dat je lichaam energie probeert te besparen door de stofwisseling te vertragen. Het resultaat is dat je steeds minder moet gaan eten om te blijven afvallen en dat je snel aan zal komen wanneer je iets meer eet. Hierdoor ontstaat het jojo-effect.
 • Tekort aan voedingsstoffen zoals ijzer, vezels, vitaminen en mineralen kunnen zorgen voor bloedarmoede, darmproblemen, en botafbraak. Samen zorgen ze er vaak voor dat je jezelf slap voelt, depressief kan worden en eerder ziek wordt.

Negatieve gevolgen van een te lage vetinname

Vetten worden onterecht bestempeld als slechte voedingsmiddelen. Er is een belangrijk onderscheid tussen slechte (verzadigde) en goede (onverzadigde) vetten. Goede vetten zijn essentieel voor je lichaam en een te lage inname kan voor problemen zorgen.

 • Tekort aan vet oplosbare vitamines A, D, E, en K die het lichaam nodig heeft om de vetten in je lichaam af te kunnen breken.
 • Verlaging van het goede cholesterol gehalte waardoor de hoeveelheid slechte cholesterol de overhand neemt. Dit zorgt voor het vormen van bloedstolsels in en het dichtslibben van je bloedvaten.
 • Door geen vetten te eten krijg je meer trek. Meestal betekent dit dat er gegrepen wordt naar een “gezonde” vetarme snack. Het nadeel van deze snacks is dat ze veel suikers kunnen bevatten en dus meer koolhydraten. Ook koolhydraten worden bij overmatige aanwezigheid omgezet in vet.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • yvonne schreef:

  Hallo Katja, na een zware buikoperatie ben ik de weg qua eten helemaal kwijt. Heb totaal nergens trek in ! Mijn hormonen zijn behoorlijk met me op de loop…zit niet meer in mijn oude vertrouwde lichaam en in mijn maatje 36 /38! Waar kan ik dit weer het beste oppakken. Grtjs Yvonne

 • Anneke schreef:

  Beste Katja
  Ik heb betaald voor het mentale en turboplan ,maar nog steeds niks ontvangen!,,,,

  • Dag Anneke, we hebben alles reeds opgelost per mail. Hopelijk heb je alles rustig doorgelezen en ben je ondertussen begonnen! Groetjes Katja

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >