Struikelblokken: Hoe ga je ermee om?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik krijg heel vaak mails van deelnemers of geïnteresseerden dat ze door hun dagelijkse leven niet af kunnen vallen. Wat ik vooral hoor is dat mensen zeggen: “Ik ben zoveel onderweg, en ik moet zo vaak in restaurants eten, het lukt me gewoon niet om gezond te eten!”

Het klopt inderdaad dat je in een restaurant minder ‘controle’ hebt over wat je voorgeschoteld krijgt. Maar dit wil helemaal niet zeggen dat je hier helemaal geen controle over hebt!

Door een paar eenvoudige trucjes kun je toch heel evenwichtig en gezond eten. Kijk maar:

 • Kies voor (mager) vlees, vis of groenteschotels en vraag de ober om de saus apart te serveren, zodat je zelf kunt kiezen of je er wel of niet van wilt nemen.
 • Met betrekking tot sauzen: vermijd witte roomsauzen en kies voor vetarme sauzen zoals die op basis van tomaten of andere groenten.
 • Kies een gerecht dat niet gefrituurd is, en vraag daar specifiek naar als je het niet zeker weet.
 • Je kunt ook aan de keuken laten vragen of ze je eten in plantaardige olie willen bereiden, en hierbij zo min mogelijk olie willen gebruiken.
 • Kies voor een extra schaaltje groenten naast je maaltijd en voel je zeker niet verplicht je hele bord leeg te eten.
 • Drink veel water met je maaltijd en als je toch iets van alcohol wilt drinken; geniet ervan en zie het niet als een dorstlesser.
 • Vermijd het mandje met brood en de alioli tapenade…

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Beste Katja,

  Ik verblijf voor mijn werk door de week in een hotel.

  Het is heel erg lastig om gezond te eten, daar de menukeuze zeer beperkt is.

  Ik vraag altijd wel om extra groente in plaats van de frites die ze normaal serveren.en de rode sausen serveren ze nu ook apart.

  Op deze manier heb ik het toch een beetje onder controle.

  Het water drinken is geen probleem, dit gaat heel goed.

  Het turboplan heb ik maar voor een tijdje opzij gezet, want dat was niet mogelijk en alleen in het weekend werkt het niet helaas.

  Ik val niet af, maar kom gelukkig ook niet aan.

  Groet, Joyce

 • Het verhaal over eten in een restaurant is zo waar !
  Ik ben voor mijn werk veel op reis en het was net alsof ik wanneer de menukaart voor mijn neus kwam, ik alles vergeten was wat ik me voorgenomen heb.

  Maar door het Turbo plan, met super goed resultaat, en de herhaling van alle goede voornemens en het hameren op het feit dat je het echt zelf moet doen, ben ik veel steviger in mijn schoenen komen te staat 🙂 !

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >