Strakke Billen Zomer – Billen Trainen Oefening

Ik word (zeker in de zomer) overspoeld met mailtjes over strakke billen 😉 Het is met name voor vrouwen ook niet helemaal eerlijk geregeld in de natuur…. als we vet vasthouden en opslaan, dan gebeurt dit op je zon zee strandbuik, billen, heupen, bovenbenen en dijen – alle plekken waar je het juist niet wilt hebben en waar het nou juist ook weer zo moeilijk kwijt te raken is. Het antwoord op strakke billen zomer is dus ook niet makkelijk helaas. Je komt een heel eind met goede voeding (zoals in het Mentale Dieet Plan) en echt gericht afvallen op een specifieke plek lukt niet.

Strakke billen

Het is dan ook niet raar dat veel vrouwen op zoek zijn naar een snelle oplossing voor de billen. Die speciale cremes die je bij tell sell kunt kopen doen niets, dus verspil daar je geld in ieder geval niet aan. Ook die pillen die beloven het vet onderhuids op te lossen gaan je niet helpen. Wat dan wel? Twee dingen: 1- gezonde voeding zoals in het Mentale Dieet Plan en 2 – de billen trainen oefening!

Billen-Train-Oefening

Deze billen trainen oefening is ook niet zaligmakend, maar het zal de ‘handel’ wel een beetje op de rit gaan krijgen. Hier komt de billen trainen oefening.
1 – Ga rechtop staan, kijk recht vooruit en trek langzaam een been omhoog terwijl je op het andere been balanceert.
2 – Zoek je balans en als je dat eenmaal gevonden hebt, buig je het been waar je op staat lichtjes.
3 – Nu wordt het spannend 😉 Buig nu heel langzaam naar voren (richting je tenen) en beweeg tegelijkertijd het opgetrokken been langzaam naar achteren.
4 – Probeer je tenen aan te raken (als dat niet lukt, geen punt). Je zult nu de spieren in het been waar je op staat voelen trekken, dat is normaal.
5 – Probeer zo diep mogelijk te buigen, zodat het been dat je naar achteren hebt gebracht parallel aan de vloer is.
6 – Hier komt’ie: als je zo diep als dat je kunt voorover gebogen bent, span dan je bilspieren zo strak mogelijk aan. Breng jezelf terwijl je dit doet weer terug in staande positie.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>