Snel Dieetrecept: Speculaasbrokken

Snel Dieetrecept: Speculaasbrokken

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Dit koolhydraatarme snelle dieet recept is geschikt voor op je alfa dagen.

Ingrediënten voor snel dieetrecept

60 gram gemalen lijnzaad
10 gram amandelmeel
(heel klein!) stukje zachte boter
mespuntje bakpoeder
koekkruiden, zout
1/2 dopje zoetstof

Bereiding van snel dieetrecept

Alle ingrediënten door elkaar mengen en dan met een beetje warm water tot een soepel deegje maken. 
Het deeg op bakpapier of een teflonvel doen en er een platte plak van maken.
 8/10 minuten in de magnetron om hem te laten drogen.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Wat word er bedoelt met in de magnetron laten drogen? Niet bakken in de oven? En op hoeveel watt dan?

 • Hoi Katja,

  Deze ga ik vanmiddag maar eens maken, klinkt superlekker. Maar ik heb een paar vraagjes: hoeveel koekkruiden doe je erin? Een eetlepel of zo?
  En hoe lang op hoe hoog doe je ze in de magnetron? Kan het ook in de oven?
  En die zoetstof: ik heb steviadruppels, is dan twee of drie druppels genoeg?
  Hoeveel koekjes krijg je hieruit?
  Oké, dat zijn wel heel veel vragen! 🙂

  • ik heb een vraag over de speculaasbrokken
   hoeveel koekkruiden
   en over de magnetron kan het ook in de oven
   mijn magnetron is 800 watt

 • Op hoeveel watt en hoelang moet het inde magnetron. Kan het niet gebakken worden in de oven? Hoeveel koekkruiden moet erin?

 • Ik heb de bonusrapporten, die ikontving met het mentaledieetplan en het turbo plan niet gedownload, omdat ik een par dagen geen goede verbinding had en omdat ik zo lang had gewacht, werkte mijn links niet meer en ook heb ik de 202 recepten niet op tijd kunnen downloaden. Kan ik tot dit alles alsnog toegang krijgen, alsjeblieft.
  Wat bedoel je bij het speculaas recept: 8/10 minuten in de magnetron: is dit gewoon 10 minuten op volle kracht aanzetten?

  • Hoi Joke,

   Je kan het beste even een mailtje sturen naar het support adres met je betaalbewijsje, dan maken zij alles voor je in orde.

   MBT het receptL ja, 10 minuten op volle kracht.

   Groetjes, Katja

 • Heb de speculaas gemaakt maar het kan niet in de magnetron drogen ,ik heb een enorme rook gehad en een vreselijke stank het duurde een paar dagen voordat de stank weg was, dus toch in de oven drogen?

 • Dianta schreef:

  Waarom is dit een alfa recept? Heel veel verschil met het eiwitbrood zit er naar mijn mening niet in, zie ik dit zo verkeerd?

  Groetjes,

  Dianta

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >