Snel Afvallen: Stevia een Wonderzoetstof?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Snel Afvallen: Stevia een WonderzoetstofStevia is een natuurlijke zoetstof die gemaakt wordt van de bladeren van de steviaplant. De stof is vanaf halverwege november officieel toegelaten in Europa en hoewel deze plant al eeuwenlang gebruikt wordt in Latijns-Amerika, werd in Europa lang aangenomen dat de zoetstof kankerverwekkend is – maar dit blijkt dus helemaal niet te kloppen.

Stevia een Wonderzoetstof?

Stevia wordt al zestig jaar in Japan gebruikt als alternatief voor aspartaam. Het is verkrijgbaar in poeder of in vloeibare stof. Behalve dan dat het zoet is, vertoont Stevia verder geen gelijkenissen met suiker en bevat het geen koolhydraten of calorieën.

Daarnaast biedt Stevia (doordat het een plantenextract is) diverse gezondheidsvoordelen.

Gezondheidsvoordelen

Het is bijvoorbeeld antibacterieel, het bevat antioxidanten en het helpt de bloeddruk verlagen.

Je kan Stevia prima bij het koken gebruiken als zoetstof, maar hou er wel rekening mee dat Stevia veel zoeter is en dat je in eerste instantie de helft van de aangegeven hoeveelheden gebruikt. Stevia is hittebestendig tot 200 graden en niet-karameliseerbaar.

Stevia kan ook gebruikt worden als een schoonheidsproduct. Breng het aan als een gezichtsmasker en je zult zien dat je huid naderhand strakker is en rimpels vervaagd worden. Het helpt ook bij eczeem, acne en jeuk en versnelt het genezingsproces bij wondjes en koortsblaasjes.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Beste Katja,

  Klinkt goed, maar hoe maak ik zo’n masker?
  van de bladeren of van het zoetstof?
  Heb nogal wat huidproblemen, deze zijn door het dieet al veel minder, maar misschien met het masker nu nog minder :).

 • hoi , ik ben zelf stevia gaan gebruiken, je kan er alles mee zoeten, ook je magere yoghourt, ben heel tevreden over stevia. Ik probeer het mentale dieetplan onder de knie te krijgen maar het lukt me niet.
  elke dag wat proberen bij leren, zodat ik het goed kan begrijpen.Heb ook een hoge cholesterol en weet er niet zo goed raad mee.wat mag ik nu wel en wat mag ik nu niet eten.groetjes nancy en aan iedereen veel succes

 • Ik gebruikte altijd aspartaam als zoetstof en ik ben overgegaan op Stevia en het bevalt mij prima. Jammer dat het niet in de supermarkt te koop is.

 • alles goed met stevia-maar praktische vraag= waar kan men dat kopen als het niet in supermarket te koop is????? dank voor informatie

 • Ik gebruikte tagatesse en ben nu over gestapt op stevia en dat bevalt mij zeker zo goed, ik gebruik het zowel warm als koud alleen moet ik het dozeren nog onder de knie krijgen, want in het mentale dieetplan wordt er gesproken over enkele druppels maar ik heb nog alleen maar de poeder aangekocht omdat ik de vloeibare versie nog niet gevonden heb. Ook ik doe heel veel moeite om het mtpl onder de knie te krijgen maar ben toch al tevreden met het resultaat.
  grtjs, Rita

 • Stevia kan je kopen bij de natuurwinkel en kost ongeveer 8 euro voor een flesje. Je doet er inderdaad wel erg lang mee. Het nadeel vind ik de uitgesproken smaak die het geeft daar moet je wel echt even aan wennen! Op vakantie in Frankrijk zag ik dat er al limonade mee gezoet werd, gewoon in de supermarkt!

 • Nou dat lijkt me wel iets. Maar zijn het gezonde suikers of zit daar niets van in.
  Kan het ook in de koffie?

  Ik las laatst dat je van zoetjes dik wordt. Is dat bij dit ook zo?
  Wat een vragen hè !
  Ik ben ook net begonnen met een eerste omschakeling van eten. 🙂

 • Begonnen met Stevia, gewoon veel lekkerder als suiker. Nu ook te koop hij de AH……
  Ik was nog wel een suikermonster, nu helemaal over op stevia, we zullen zien hoeveel kilo het gaat schelen 🙂

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >