Winterkruiden voor een IJzersterke Weerstand

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Met de winter voor de deur lopen we ook weer het risico veel vaker verkouden te worden. De onderstaande kruiden worden echter al eeuwenlang gebruikt tijdens het najaar om hun hart- en lijfverwarmende kwaliteiten.

Winterkruiden voor een IJzersterke Weerstand

Paprika

Paprikapoeder (goede paprikapoeder) is een mix van gedroogde milde en hetere rode pepertjes. De kracht van paprikapoeder zit ‘em in de aanwezigheid van het antioxidant capsaicine, dat tevens de kleverigheid van de bloedplaatjes helpt reduceren.

Kaneel

Van kaneel wisten we natuurlijk al dat het je stofwisseling een enorme boost geeft, maar het doet nog meer: het stimuleert met name je vitale lichaamsfuncties en gaat ontstekingen in het lichaam tegen.

Chilipoeder

Chilipoeder is ten mix van chilipepers, komijn, oregano, paprika, zout en wat lookpoeder. Net als bij paprikapoeder bevat chilipeper het antioxidant capsaicine, een antioxidant met voornamelijk bloedverdunnende ontstekingsremmende eigenschappen.

Kurkuma

Kurkuma wordt al eeuwenlang in de Indische keuken en geneeskunde gebruikt om zijn geneeskrachtige werking. Het is rijk aan antioxidanten en werkt ontstekingsremmend door de aanwezige curcuminoiden. Deze laatstgenoemde stof gaan ontstekingen tegen en het carpaletunnelsyndroom (zenuwbeklemming in de pols). Kurkuma werkt ook cholesterolverlagend.

Saffraan

Saffraan is duur (helaas) maar wel een heel gezonde kruid. Het bevat de stof crocetine, een hele krachtige antioxidant die saffraan de mooie kleur geeft die het heeft, maar ook bijzondere antikankerkwaliteiten heeft.

Currypoeder

Curry is een mix van verschillende kruiden, zoals kurkuma, kardemom, koriander, komijn, fenegriek, kaneel en cayennepeper. Het heeft kwaliteiten zoals stimulatie van je bloedcirculatie (gember, kaneel en kardemom), stimulatie van je spijsverteringsstelsel (koriander), verlichting van buikkrampen (komijn), behandeling van indigestie (fenegriek), darmontstekingen en allergieën.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >