Snel Afvallen: Binnenkort Gezonde Dieetpil Verkrijgbaar?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

‘Hot news’ op het vlak van snel afvallen: Professor Stephen Bloom, obesitasexpert aan het Imperial College in Londen, hoopt binnen 3 jaar zijn baanbrekende nieuwe dieetpil op de markt te brengen. De pil heet vooralsnog “OAP-189” en zou geen vervelende bijwerkingen hebben. Het moet het ongevaarlijke en gezonde alternatief worden voor invasieve ingrepen, zoals de gastric bypass.

De pil maakt gebruik van het hormoon oxyntomoduline om het hongergevoel te stillen. Dit hormoon wordt aangemaakt als de maag vol zit en geeft je lichaam dus het signaal dat je genoeg gegeten hebt. Er zouden zogezegd geen vervelende bijwerkingen zitten aan deze pil zoals een verstoorde maag, hartschade of zelfs psychiatrische problemen (bijwerkingen die in recente onderzoeken aan dieetpillen werden gekoppeld die vetabsorptie tegengaan). De professor zegt echter wel dat er zo nu en dan matige misselijkheid ervaren kan worden.

Farmaceuticagigant Pfizer heeft de dieetpil alvast gekocht. De klinische testfase zal nog wel even duren. De eerste testronde met zwaarlijvige vrijwilligers toonde echter aan dat er gemiddeld per persoon op 4 weken tijd 2.3 kilo verloren werd.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >