Recept voor Eenpansgerecht: Zalm met Spinazie en Knoflook

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Wat is zalm toch ook lekker! Ik liep tegen dit recept aan en het water liep me in de mond. ? Ik weet in ieder geval wat ik vanavond ga eten! Het recept past prima op de beta en alfa dagen van het Mentale Dieet Plan en in combinatie met de mentale oefeningen ben jij inmiddels al hard op weg naar jouw ideale gewicht!

Ingrediënten

1 x 170 gram zalmfilet
1 ei
1 eetlepel olijfolie
3 kopjes spinazie, grof gehakt
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 citroen, in partjes gesneden
Zout, naar smaak
Zwarte peper, naar smaak

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 160 ° C.
2. Giet de olie in een kleine, ovenvaste koekenpan. Leg de spinazie en de knoflook in de pan, breng op smaak met een snufje zout en peper, en meng het goed zodat alles gelijkmatig wordt bedekt.
3. Leg de zalm aan 1 kant van de pan, maak een kuiltje aan de andere van de pan en breek daar een ei (zorg ervoor dat de dooier heel blijft).
4. Doe een snufje zout en peper over de zalm en het ei.
5. Zet het 20-25 minuten in de oven.
6. Knijp een beetje vers citroensap over het zalmfilet voor meer smaak en laat de zalm 5 minuten rusten alvorens te serveren.
7. Eet smakelijk!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>