9 Voedingsmiddelen Voor Een Stralende Huid

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Wie kent dit gezegde nou niet: je bent wat je eet. Wat je in je mond stopt, is ontzettend belangrijk. Voeding i de motor van je lichaam, de motor van je gezondheid, maar ook de motor van hoe je eruitziet! En met name je huid reageert heel snel op wat je eet.

Ga maar na: als je friet of hamburgers hebt gegeten, dan heb je vaak een dag of twee erna puistjes.

Maar er zijn ook voedingsmiddelen die je huid laten stralen (en er zit er ook eentje bij die je niet verwacht)! Ik vond dit leuke lijstje op libelle.

9 Voedingsmiddelen Voor Een Stralende Huid

1. Avocado’s

De onverzadigde vetten helpen zijn belangrijk voor de elasticiteit in je huid, weet Dr. Oz. Ze werken ook hydraterend en zijn rijk aan koper, goed voor de reparatie van collageen.

2. Yoghurt

Yoghurt helpt bij het voorkomen van rimpels, volgens dermatoloog Jessica Wu. De proteïne in zuivel zou zorgen voor een stevigere huid.

3. Granaatappel

De vitamine C kan een doffe huid omtoveren tot een zuivere, terwijl de anti-oxidanten volgens Oz zorgen voor minder rimpels.

4. Rood fruit

Bosbessen, frambozen en aardbeien zijn niet alleen lekker, de anthocyaan helpt bij de ouder wordende huid volgens voedingsspecialisten.

5. Honing

Honing heeft in allerlei vormen effect: of je het nou op je huid smeert als scrub, of zó uit pot eet. Het zit namelijk vol gezonde stoffen als anti-oxidanten en mineralen zoals magnesium.

6. Tomaten

Een belangrijke bron van selenium – een krachtige antioxidant. Niet alleen beschermt het je tegen huidkanker, het helpt ook bij ouderdomsvlekken en beschadigingen van de zon.

7. Groene thee

Het drinken van groene thee kan helpen bij acne. Zo zou het de productie van talg verminderen, je immuunsysteem een boost geven en zorgen voor minder ontstekingen – allemaal goed voor een prachtige huid.

8. Walnoten

Ze zitten vol omega-3 essentiële vetzuren, die de elasticiteit van je huid verbeteren; je huid wordt zachter beweert dermatoloog David Bank. En, net als avocado’s, zitten ze vol koper. Dubbel voordeel!

9. Chocola

Halleluja! Voordat je mee juicht: het gaat echt alleen om pure chocolade. Dat zou komen doordat daar flavonoïden inzitten, een antioxidant die de huid hydrateert. Maar we hebben geen excuus nodig om chocola te eten toch? Kom maar door!

Hier heb je dus enkele handige tips die je meteen kan toepassen om je huid vitaler en gezonder te houden. Samen met een goede hydraterende huidcrème heb je dus alles in handen voor een jongere, zachte, glanzende , elastische huid.

Wanneer je op zoek gaat naar een huidcrème die ook effectief iets aan je rimpels doet,

controleer dan ze zeker phytoceramides bevat. Dit is één van Hollywood ‘geheimpjes’ omdat het zich bind aan vocht waardoor het je huid mooi opvult. Modellen en sterren geven hier fortuinen aan uit (zelf ook een beetje aan meegedaan toen ik nog model was 😉

Vandaag de dag zijn er gelukkig ook goedkopere huidcrèmes die dit wonderstofje bevatten. Maar je dient het wel te controleren want anders is het effect veel minder.

Kant-en-klare voeding is in de 20e eeuw in toenemende mate populair geworden en maakt voor veel mensen deel uit van het dagelijks voedingspatroon.

Door al die toegevoegde stoffen heb je eigenlijk geen zicht op wat je eet, en weet je niet wat het op de lange termijn met je gezondheid, en in dit geval met je huid doet. Huidirritatie, droge huid en rimpels als gevolg.

Pure, echte voeding eten kost je misschien meer tijd (hoewel, lees de bonusrapporten van het Mentale Dieet Plan er maar eens op na ? ), maar het is absoluut de moeite waard. En je kan dus, in combinatie met deze simpele keuzes in de keuken, je huid een groot plezier doen zodat je er jonger en vitaler uitziet!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>