Recept: Aardbeien Honing Jam

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Aardbeien Honing Jam Recept – slechts 4 natuurlijke ingrediënten.

Vrij van pectine en suiker

Ik heb genoeg gehad van de winter! Dus ben ik begonnen met een zoektocht naar een recept om mijn winterblues te doorbreken. Vandaar deze Aardbeien Honing Jam.

Ik moet eerlijk zeggen dat dit mijn eerste poging was om ​​natuurlijke jam te maken – het is uitgegroeid tot een enorme hit thuis! Ik heb geen suiker of pectine gebruikt. Het is daardoor een beetje dunner dan de traditionele jam (pectine is het traditionele verdikkingsmiddel), maar oh zo lekker!

Het beste is dat het eenvoudig te maken is en slechts 4 natuurlijke ingrediënten bevat:

2,5 kilo verse aardbeien
3 ¾ kop ruwe honing
2 kleine Granny Smith appels
1 1/2 eetlepel vers geperste citroensap (ongeveer halve grote citroen)

Bereiding:

1. Was de aardbeien en snijd elke aardbei door de helft en plaats in een grote soeppan.Aardbeien Honing Jam

2. Snij de zijkanten van de appels weg van de kern en rasp de appel (met schil). Doe ze in de pan bij de aardbeien.

3. Voeg 1 1/2 eetlepel citroensap toe aan de soeppan.

4. Giet de honing in de pan en roer.

5. Verwarm het mengsel onder af en toe roeren. Zodra het mengsel begint te koken, zet het vuur lager. Verwijder het schuim dat komt, zodra het mengsel begint te koken.

6. Laat ongeveer 15 minuten sudderen totdat de aardbeien zacht zijn geworden. Pureer de aardbeien met behulp van een aardappelstamper. Je kunt ook een staafmixer gebruiken.

7. Laat nog eens 15-45 minuten sudderen, af en toe roeren. Hoe langer je het mengsel laat sudderen, hoe dikker de consistentie. (Vergeet niet, dit zal niet zo dik worden als de consistentie gemaakt met suiker en / of pectine).

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>