Afvallen lukt niet? Ontdek 5 verborgen dikmakers!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Je wil afvallen, maar het lukt niet.  Nochtans raak je geen koekjes, chips of frisdranken met veel suiker aan.

Vrees niet, ontdek hier de 5 verborgen dikmakers!  Er zijn nl. veel andere ‘dikmakers’ waarvan je denkt dat ze op het eerste gezicht gezond lijken, maar het toch niet zijn.
Vermijd dus onderstaande 5 verborgen dikmakers wanneer afvallen niet lukt.

5 verborgen dikmakers

Een slaatje

Een slaatje bevat toch veel groenten, dat is dan toch gezond?  Toch is dit niet altijd waar en kunnen de calorieën in een slaatje hoog oplopen. Denk maar aan die lekkere sladressing, of blokjes kaas, stukjes vlees en knapperige croutons en je weet wat ik bedoel. Als voorbeeld: een slaatje met kip bevat een goede 430 calorieën, maar diezelfde maaltijdsalade met geitenkaas gaat naar de 900 calorieën. Een slaatje is dus niet altijd mager en gezond! Denk dus na wat je in je gezonde salade draait.

Smoothie

Net als vele anderen, begin ik mijn dag graag met een heerlijke smoothie zoals deze hier bijvoorbeeld!

Smoothies zijn erg gezond, maar alleen als ze juist worden bereid. Fruit bevat van nature veel suiker, maar de smoothies die je in de winkel koopt, bevatten vaak extra suikers. Smoothies met yoghurt zorge dan weer voor een hoger vetgehalte. Het beste is dus om je smoothie gewoon elke morgen zelf vers te bereiden met liefst onbespoten fruit!

Sushi

De ingrediënten van sushi zeggen gezond: vis, rijst, komkommer en avocado….maar toch is dit helaas niet helemaal waar.

Als je op restaurant sushi eet met rijst wordt deze op smaak gebracht met suiker. Volgens het traditionele recept dien je drie eetlepels suiker toe te voegen aan een halve kilo rijst. Restaurants voegen vaak veel meer suiker toe omwille van de houdbaarheid. En dan heb je nog de lekkere dips en mayonaise om bij de sushi te eten. De ‘echte’ traditionele sushi bevat natuurlijk geen mayonaise, maar de Westerse variant hier bij ons in restaurants wel.

Zelfde tip als hierboven: probeer de sushi zelf te maken en gebruik dan zilvervliesrijst en voeg geen vettige sauzen bij.

Cruesli

Als ontbijt een kommetje cruesli met wat yoghurt. Lekker toch? Maar is het ook gezond?

Nee, beslist niet. Ontbijtgranen zijn op zich gezond. Maar aan de cruesli van de winkel wordt heel veel suiker en vetten toegevoegd. Cruesli bevat per 100 gram bijna evenveel calorieën als een handje chips. Kies dus voor muesli van onbewerkte granen!

Broodje gezond

Wie lust er geen broodje gezond op een drukke werkdag.  Want ook tijdens je werkuren wil je aan je slanke lijn denken. Dus bestel je een broodje gezond, in plaats van een pakje friet met bitterballen.

Geloof het of niet, maar er is weinig verschil tussen die twee.. Het enige gezonde aan een broodje gezond is de rauwkost.  De andere ingrediënten zijn de boosdoeners. Een paar sneetjes ham, vette kaas en boter zorgen ervoor dit broodje veel calorieën bevat en dan zwijgen we nog over de flinke klodder mayonaise of ketchup. Dus een ‘broodje gezond’ kan als snel meer dan 400 calorieën bevatten.

Wil je echt een gezond ‘broodje gezond’ eten? Laat dan zeker de boter en sauzen achterwege en kies voor een magere vlees- of kaassoort.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Hallo!

  Ben nu een week bezig met het Turbo Dieetplan en 3 kg kwijt!
  Het is goed vol te houden, ik heb geen honger en voel me fit/ energiek!

  Aan te raden tot zo ver!

  Mijn plan: nog 4 dagen doorgaan met fase 1 van het Turbo dieetplan (totaal dan 11 dagen), dan 7 dagen fase 2 van het Turbo dieet plan (- fase 1 plus groenten) en daarna overstappen op het gewone MDP.

  Ik ben benieuwd, maar het resultaat na deze eerste week belooft veel goeds!

  • Hallo Lindy,

   Dank je wel voor je positieve berichtje en natuurlijk van harte met het eerste behaalde resultaat!

   Groetjes,
   Katja

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >