Aardperen Soep

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Soep, heerlijk om te eten en makkelijk om te maken. Ik had echt zin in een kop soep vandaag en herinnerde me plots dit recept met aardperen en amandelen. De amandelen zorgen voor een fijne, nootachtige smaak.aardpeer

Aardperen, ook wel sunchokes of jeruzalemartisjok genoemd, komen niet uit Jeruzalem, noch zijn ze verwant aan de artisjokken. De aardperen komen van de zonnebloemartisjok. Heb jij ze al eens geprobeerd?

Aardperen Soep

Ingrediënten

• 2 eetlepels olijfolie
• 2 middelgrote uien, in blokjes
• 1 teentje knoflook, fijngehakt
• 1 1/2 pond aardperen, geschild en gesneden in stukjes
• 4 kopjes groentebouillon
• 12 geblancheerde amandelen
• 2 eetlepels water
• 1 snufje saffraan (in poedervorm)
• Sap van 1/2 citroen
• 2 eetlepels gehakte verse Italiaanse peterselie

Bereiding

Plaats een grote pan op laag vuur. Voeg olijfolie en uien toe. Bedek de pan en laat op het vuur staan voor ongeveer 20 minuten, onder af en toe roeren.

Voeg knoflook en aardperen (sunchokes) toe en zet het vuur ietsje hoger. Kook en roer, zonder deksel, gedurende enkele minuten. Voeg de bouillon toe en zout en peper naar smaak. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat het afgedekt 30 minuten sudderen.

Maal met behulp van een kruidenmolen of keukenmachine de amandelen grof en meng met 2 eetlepels water. Voeg dit mengsel toe aan soep. Daarnaast doe je er wat saffraan en citroensap bij. Goed roeren. Verwarm de soep goed en breng op smaak met eventueel peper, zout en citroensap.

Serveer gloeiend heet, gegarneerd met verse peterselie.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>