Magische Ingrediënt In Chilipepers?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Een Japanse fabrikant heeft een ingrediënt in de chilipeper ontdekt dat helpt calorieën te verbranden.

Het gaat hier om het stofje dihydrocapsaicine (DHC) en volgens Japans onderzoek versnelt dit veelbelovende ingredient het metabolisme, waardoor we meer calorieen verbranden. In Japan en de Verenigde Staten wordt het inmiddels al als dieetsupplement verkocht. In Europa kan het nu gebruikt worden als “aanvullend middel” in voedingsmiddelen. Hier zul je op het eerste oog niets van merken, omdat DHC naar het schijnt geheel smaakloos is.

Het Japanse bedrijf, Ajinomoto, heeft bij het Engelse Voedselagentschap (FSA) plannen ingedient om het ingrediënt toe te voegen aan repen chocolade, desserts en kant&klare maaltijden. DHC is al veilig verklaard door het FSA, en nu is het aan de Europese Commissie om te beslissen of het ook in Europa verkocht kan worden. Indien de uitslag positief is, zullen we producten met DHC al snel op de schappen in de supermarkt zien staan.

Volgens specialisten zou het afslankeffect van zulke producten echter minimaal zijn. Ajinomoto claimt dat een persoon van 95 kilogram die dagelijks de aanbevolen porties met DHC eet, dagelijks 50 extra calorieën zou verbranden. Dat staat ongeveer gelijk aan een beschuit. De Japanners willen in elke portie tot drie milligram DHC verwerken, de hoeveelheid DHC die te vinden is in tien Spaanse pepers. Ajinomoto stelt overigens ook dat niemand zomaar kan afvallen door het eten van hun voedsel, maar dat het deel moet uitmaken van een globaal dieet en actieve levensstijl om resultaat te zien.

Laat hieronder even je gedachten weten over dit onderwerp! Wat vind jij hiervan? Jouw commentaar is belangrijk om elkaar te inspireren, dus alvast bedankt hiervoor. Het kost je slechts 2 min.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Gerrit schreef:

  Hallo
  Katja bedankt voor dit geweldige dieet
  Ik ben een man van 43 jaar en woog begin dit jaar 98 kilo lengte 180 cm
  gelijk iets begonen met lijnen tot nijn vrouw half januari met jou dieetplan kwam
  dat weekend alleen maar 2,5 liter water per dag gedronken naast mijn gewone voedingspatroon en ben op 10 januari begonnen met 95.5 kg met het turbodieet
  de kilos vlogen eraf dt dieet 11 dagen vol gehouden en ik was toen 88 kg
  daarna 2 weken jou dieet gevolgd maar dat werkt voor mij niet.
  wel veel aan gehad en heb mijn menu drastisch omgegooid
  smorgens havermout met peer en appel
  1 of 2 maal per dag rundvlees of vis met roerbakgroente (liefst hollandse zit broccoli en bloemkool in en 1 maal per dag brood
  bij de koffie een ontbeidkoek en veel water
  ik zit nu op 85 kilo en val nog steed langzaam af

  hartelijk bedankt katja zonder jou boek had ik het niet gered

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >