De Ongekende Krachten van Bietensap

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Bietensap is erg gezond voor je. Wist je dat al?

De Ongekende Krachten van Bietensap

Het rode bietensap kan hoge bloeddruk (ook wel hypertensie genoemd) binnen 24 uur doen dalen. Bietensap bevat nitraat, en dit blijkt een actieve ingrediënt te zijn dat ervoor zorgt dat de bloeddruk lager wordt. Dat gebeurt doordat het gehalte stikstofmonoxide in het bloed wordt verlaagd.

Met slechts 250 ml bietensap per dag kun je bloeddruk te verlagen. Deze hoeveelheid is zelfs voldoende om een verhoogde bloeddruk te verlagen.

Daarnaast stimuleert het drinken van bietensap de bloeddoorstroming van de hersenen bij ouderen, een resultaat dat grote potentie kan bieden voor de strijd tegen de voortgang van dementie. Tevens verhoogt het de perfusie (de kracht waarmee vloeistof, in dit geval bloed, naar de hersenen stroomt). Met het ouder worden zijn er gebieden in de hersenen die slecht doorbloed raken, en het wordt verondersteld dat het geassocieerd wordt met dementie en slechte waarneming.

Hoge concentraties nitraten worden niet alleen in bieten gevonden, maar ook selderie, kool en andere bladgroenten zoals spinazie en sla. Als je hoog nitraatrijke voeding eet, vormen goede bacteriën in de mond nitraat in nitriet. Nitriet helpt bij het openhouden van de bloedvaten, het verhogen van de bloedtoevoer en zuurstofafgifte, met name op plekken die een tekort aan zuurstof hebben.

Wil jij ook wat regelmatiger bietensap gaan drinken?

Dan is hier een lekker recept voor een bietensmoothie met basilicum

Ingrediënten voor 2 glazen:

 • 1 biet
 • 1 handvol basilicumblaadjes
 • citroensap

Doe alle ingrediënten in de mixer en mix tot je een goed schuimende massa krijgt. Voeg een beetje water toe en mix opnieuw tot je de textuur van een lichte soep verkrijgt. Zo snel mogelijk opdienen. Je kan de basilicum ook vervangen door munt. En drie eetlepels balsamicoazijn accentueren de smaak van deze smoothie nog extra!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • Klinkt erg lekker en fris, ga het gauw een keer proberen!

 • Ik heb het al een paar keer gedronken en het is echt lekker als snack bijvoorbeeld na het avond eten..

 • In een dieet (waar ik al jaren op terugval als het vertonen in badpak weer’s dreigt…) stond dat per dag 125cc bietensap (een sherryglaasje) MOEST. Maar niet waarom. Omdat ik het ook nog’s lekker vind drink ik ‘mijn borrel’ wel vaker en weet nu dus dankzij jou hoe goed ik bezig ben! Een aanrader!
  Dank je!

 • hallo, bietensap kan dan wel gezond zijn, maar ik krijg het echt niet binnen. Hoe krijgen jullie die bittere, muffe aardesmaak weg? Zelfs gemarineerd in honing en met appeltjes was het nog niet te eten. Bietensap lukt al helemaal niet… Enige tips? (rauw!!) Bedankt

  • Roxanne schreef:

   gewoon neus dicht knijpen en er snel wat achteraan drinken, ik drink altijd granaatappelsap erachteraan van POM die overheerst de smaak van de bietensap deze drink ik altijd van zonnatura!

 • Roxanne schreef:

  gewoon neus dichtknijpen en snel wat erachteraan drinken, ik drink altijd granaatappelsap erachteraan van POM die overheerst de smaak van die bietensap ik drink hem altijd van zonnatura.

 • Gebruik je hiervoor rauwe of gekookte biet?

 • Het klinkt lekker, ik ga het ook proberen, moet alleen nog bieten halen, bedankt voor de tip.
  Gr. Jenny

 • Het is gewoon een kwestie van wennen , ik vind bietensap niet echt lekker maar ook niet vies . En bedenk maar dat het goed voor je is . Dat maakt het drinken makkelijker .

  Groet Annemiek

 • Ook lekker, de vacuüm verpakte rode bietjes , met een banaan en een peer om een smoothie te maken .

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >