Zoetstof Aspartaam Nog Steeds Als Veilig Beschouwd

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

De Europese voedselautoriteit (EFSA) ziet naar aanleiding van 2 recente onderzoeken geen reden om de veiligheid van aspartaam te herzien. De aanvaardbare dagelijkse inname (ADI) blijft 40 mg/kg lichaamsgewicht.

Een Italiaanse studie vond een verband tussen aspartaam en kanker bij muizen. Volgens EFSA duurde het onderzoek echter te lang, waardoor middels ouderdom van de proefdieren spontaan kanker kon ontstaan.

Een Deense epidemiologische studie meldde een verband tussen de consumptie van light frisdranken en vroegtijdige geboorten. In deze studie is volgens de EFSA het oorzakelijk verband niet bewezen. Bij de vroeggeboorten was voornamelijk sprake van  kunstmatige bevallingen en niet van spontane vroeggeboorten.

De Europese voedselautoriteit is het wel met de onderzoekers eens dat meer onderzoek nodig is om een eventueel verband te vinden of uit te sluiten.

Laat hieronder even je gedachten weten over dit onderwerp!  Wat vind jij hiervan? Hoe ga jij hiermee om? Gebruik jij nog aspartaam? Jouw commentaar is belangrijk om elkaar te inspireren, dus alvast bedankt hiervoor. Het kost je slechts 2 min.

Tot gauw,

Katja Callens

Auteur van Het Mentale Dieet Plan

www.WegMetDieKilos.com

P.S. Ben je nog NIET gestart met Het Mentale Dieet Plan? Wens je PERMANENT die 5 tot 17kg overgewicht te verliezen? Waarop wacht je dan nog? Eén ding is zeker, wanneer je NIETS onderneemt – verandert er ook NIETS. Start Nu met het Mentale Dieet Plan : ==> http://www.WegMetDieKilos.com/welkom

P.S.S. Oh ja, en natuurlijk, neem even die 2 minuten om te laten weten wat JIJ denkt van bovenstaand artikel en hoe jij ermee omgaat. Alvast bedankt voor je waardevolle bijdrage. Ik apprecieer dit.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • M.Holl schreef:

    Ik gebruik alleen nog maar stevia, allhoewel er ook van gezegt wordt dat je kanker van kan krijgen. Wat is tegenwordig nog wel veilig voedsel?

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >