Last van buikpijn na het eten van noten? Zo voorkom je het!

Last van buikpijn na het eten van noten? Zo voorkom je het!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Ik ben een groot fan van noten (walnoten, amandelen en alle andere noten) omdat het fantastische bronnen van eiwitten en gezonde vetten zijn. Ze passen uitstekend binnen het Mentale Dieet Plan. Ze helpen je een mooie, elastische notenhuid te krijgen, ze stillen je hongergevoel en ze stimuleren ook nog eens je vetverbranden. Kortom: noten helpen je er nog mooier uit te zien en je buikvet kwijt te raken! Allemaal hele mooie kwaliteiten dus!

Maar…je zult niet de eerste zijn die last krijgt van z’n buik (bijvoorbeeld diarree, opgeblazen gevoel). Dit wordt veroorzaakt door de noten. Ze bevatten een kleine hoeveelheid toxische stoffen (zoals enzymremmers, fytinezuur, tannine en zogeheten goitrogenen) die de opname van jodium door je schildklier belemmeren.

Je kunt dit ongemak voorkomen door toxische stoffen weg te spoelen. Dit doe je als volgt:

  1. Mix in een schaaltje een beetje appelazijn met koud water.
  2. Laat de noten hier zo’n 8 uur in weken.
  3. Spel ze daarna goed af in een vergiet.
  4. Dep ze droog met een handdoek of een velletje keukenpapier.

Je kunt de noten weer knapperig maken door ze even op te warmen in de oven, of door ze in een dehydrator te doen.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>