Je wordt slank door water te drinken!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Wat wij van het Mentale Dieet Plan al lang wisten is nu wetenschappelijk bewezen! Water is het simpele geheim om kilo’s ter verliezen en een Amerikaanse studie heeft dit onlangs bewezen. Je vermagert door meer water te drinken dan door continu calorieën te tellen.

Water staat op eenzame, grote hoogte wat vitaal en gezond afslanken betreft. Water helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen die onder andere opgeslagen liggen in de vet cellen.

Je hebt eerder een gevoel van verzadiging tijdens het eten als je eerst één tot twee glazen water achter elkaar drinkt. Als je tussen je maaltijden door trekt hebt moet je eens twee glazen water drinken- je zult zien dat het hongergevoel afneemt. Water vult je maag en je voelt je sneller verzadigd. Het is zelfs zo dat mensen die veelvuldig water drinken, 75 tot 90 calorieën minder per maaltijd eten en dit kan oplopen tot maar liefst 300 calorieën per dag!

Dus mensen die veel water drinken zullen op een gezonden en eenvoudige manier afvallen. Overigens; je krijgt door veel water te drinken ook een prachtige stralende huid!

Gewoon doen dus!

Tot gauw,

Katja Callens

Het Mentale Dieet Plan

www.WegMetDieKilos.com

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • jolanda rombouts schreef:

  hallo katja,

  ik wil graag starten met het turbo plan ,maar ik kan heel moeilijk de samenstellingen van voedsel bij elkaar krijgen .
  van hetgeen wat ikkan eten en hoeveel ongeveer een dagindeling.
  zou u mij hiermee kunnen helpen.
  ik heb vorig jaar een beroerte gehad dus is het moeilijk puzzelen voor mij?
  alstublief reactie a.u.b.

 • Heel dankbaar ben ik met al die tips en volg ze ook
  Ik ben 7 kg afgevallen nog 5 tegaan maar dat is moeilijk vooral met de feestdagen in het verschiet

 • Het boek: Water het beste medicijn ( je bent niet ziek, je hebt dorst) heeft me veel inzicht gegeven in hoe belangrijk water is voor ons lichaam!!!!!
  Water in combinatie met zout. Gewoon lezen dus……

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >