Gezonde Dieet Recepten: Winterdrank die Goed Is Voor de Lijn

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Bah, dat koude weer is helemaal niks aan! Hoewel de winter niet echt uitnodigt tot afvallen, kun je toch genieten van een lekkere, slanke winterdrank en verantwoord afvallen! Dit is een afval recept voor op je alfa dagen. Hier gaan we!

Chai-thee die goed is voor snel afvallen

Deze pittige Indiase kruidenthee is beregezond voor je, en ook nog eens een echte boost voor je metabolisme. Ben je op zoek naar een gezond dieet recept? Dan heb je ‘em hier gevonden!Chai Thee | Dieetrecept

Ingredienten

2 kardemompeulen, gekneusd
2 kruidnagels
kaneelstokje
klein snufje peper
3 cm gember, geschild en fijngehakt
2 zakjes Darjeeling thee
0,5 l water
2 el honing
375 ml magere melk

Bereiding

Gebruik een middelgrote pan, doe de kruiden en gember erin, en breng dit samen met het water aan de kook. Laat het ongeveer 15 minuten even koken en zet daarna het vuur laat.

Voeg hierna de honing en de theezakjes toe. Laat dit allemaal drie minuten trekken (of wat langer als je de chai sterker wilt hebben). Verwarm de melk in een apart pannetje.

Zeef het theemengsel in een mooie theepot en laat genoeg ruimte over voor de warme melk. Serveer het in mooie kopjes.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>