Gezond Voedsel Voor Je Huid

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Vergeet botox en anti-rimpel injecties, rem je huidveroudering zelf af: het kan eenvoudig en goedkoop met een normale hydraterende huidcrème + enkele aanpassingen aan je dieet.

Gezond Voedsel Voor Je Huid

Zalm

Zalm is één van de rijkste bronnen van omega-3 vetten, die wordt verondersteld om de huid steviger te maken en blijkt ook het risico op hartziektes en Alzheimer te verminderen.
Op een bord: Eet 120 g zalm minstens twee keer per week.

Noten

Noten bevatten gezonde oliën, vezels, vitaminen, mineralen, krachtige fytochemicaliën en het aminozuur arginine.
Op een bord: Eet een handjevol per dag.

Appels

Appels hebben een lage GI, waardoor het risico van insulineresistentie vermindert, en bevatten veel polyfenolen die beschermen tegen oxidatieve stress op de huid.
Op een bord: eet twee stuks fruit per dag, waaronder een middelgrote appel per week.

Spinazie

Het zit vol met voordelen voor de gezondheid, spinazie bevat veel fytonutriënten en anti-oxidanten, waaronder vitamine K, C en E, foliumzuur, ijzer en carotenoïden.
Op een bord: eet een kopje spinazie elke dag.

Bosbessen

Bosbessen zijn rijk aan antioxidanten, die kunnen helpen om de huid tegen schade die leidt tot rimpels en ook het risico op kanker en hart-en vaatziekten te verminderen beschermen. Ze zijn ook een goede bron van vitamine C, die nodig is voor de vorming van collageen.
Op een bord: eet twee stuks fruit per dag, met inbegrip van een handvol bosbessen elke week.

Knoflook

Knoflook bevordert de groei van witte bloedcellen, het lichaam de natuurlijke kiem strijders. Zowel van vers en gedroogd knoflook is aangetoond dat het schadelijke LDL cholesterol en hoge bloeddruk verlaagt.
Op een bord: kook elke dag met knoflook.

Kikkererwten

Peulvruchten zoals kikkererwten hebben een zeer lage GI, die helpt bij het vrijkomen van koolhydraten langzaam in de bloedbaan. Onderzoek toont aan dat een lage GI voedingsmiddelen belangrijk zijn voor een heldere, levendige huid en voor het verminderen van de insulineresistentie. Peulvruchten bevatten ijzer, die nodig is om collageen en fyto-oestrogenen aan te maken, die krachtige antioxidanten zijn.

Op een bord: kook twee vegetarische maaltijden per week met een kopje kikkererwten per keer. Andere peulvruchten kunnen ook, zoals bruine bonen, borlotti bonen en linzen.

Olijfolie

Olijfolie is een uitstekende bron van enkelvoudig onverzadigde vetten, die helpen om je huid glad en soepel te houden. Het bevat ook vitamine E en polyfenolen, die jouw huid beschermen tegen vrije radicale schade. Een dieet rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten helpt bij het verlagen van risico op hart- en vaatziekten.
Voeg dus elke dag een theelepel olijfolie toe aan je dieet.

En wanneer je een huidcrème gebruikt, controleer dan dat deze  zeker phytoceramides bevat. Dit is één van Hollywood ‘geheimpjes’ omdat het zich bind aan vocht waardoor het je huid mooi opvult. Modellen en sterren geven hier fortuinen aan uit (zelf ook een beetje aan meegedaan toen ik nog model was 😉

Vandaag de dag zijn er gelukkig ook goedkopere huidcrèmes die dit wonderstofje bevatten. Maar je dient het wel te controleren want anders is het effect veel minder.

Bevat je huidcrème deze stof wel, dan zou je wel eens raar kunnen opkijken van het resultaat!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>