Feestdagen Zonder Maag- of Darmproblemen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Met al dat lekkere eten dat we tijdens de feestdagen voor onze neus krijgen, kan het maar zo gebeuren dat we maagpijn, buikkrampen, diarree, brandend maagzuur en een opgeblazen gevoel krijgen. Met een paar handige tips kun je dit voorkomen.

Tips tegen maag- en darmproblemen

Voorkom een opgeblazen gevoel

Door bepaalde voedingsmiddelen produceert ons lichaam meer gassen dan normaal. Bijvoorbeeld koolsoorten, peulvruchten zoals witte of bruine bonen, knoflook, prei en ui kunnen voor meer gasproductie zorgen dan normaal. Ook frisdranken kunnen de gasproductie verhogen. Zeker als je tijdens de feestdagen veel stil zit wil dit tot een vervelend gevoel in je maag leiden. Maar dit betekent niet dat je dit helemaal niet mag eten of drinken, maar probeer wel de inname te beperken en waar mogelijk wat meer te bewegen.

Eet rustig en kauw langzaam

Deze kennen we natuurlijk uit het MDP. Door te snel of te veel te eten kan de gasproductie verhoogd worden. Eet daarom langzaam en rustig, en geef je lichaam de kans door te geven wanneer je verzadigd bent. Na ongeveer 20 minuten wordt een signaal aan de hersens doorgegeven. Wacht dus zo lang voordat je aan een tweede portie begint.

Brandend maagzuur

Er zijn maar al te veel mensen die last hebben van brandend maagzuur. Stress, vette voeding, te veel alcohol en te weinig beweging kunnen brandend maagzuur veroorzaken. Plan daarom deze drukke periode op voorhand om stress te beperken. Overdrijf niet met alcohol en drink voldoende water tussendoor. Maak een lekkere wandeling door het bos of ga een blokje om.

Diarree

Diarree is een vaak voorkomend symptoom tijdens het feestseizoen. Ook dit wordt vaak veroorzaakt door te veel vette voeding, stress en alcohol. Eet met mate, kauw langzaam en eet rustig, en drink veel water tussendoor.

Obstipatie

We reageren allemaal anders op veranderingen in ons eetpatroon, bij sommige mensen kan dit betekenen dat hun spijsverteringsstelsel ook op vakantie gaat. Een gebrek aan beweging kan hier eveneens voor zorgen. Probeer daarom elke dag in de feestperiode een halfuur actief te zijn.

Een korte wandeling na de lunch kan al een verschil maken bij verstopte darmen. Zorg er ook voor dat je genoeg vezels binnenkrijgt om de darmen in beweging te houden.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>