De Magnetron Is Ongezond!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

De magnetron en het gebruik ervan in ons dagelijks leven is helemaal ingeburgerd. Een magnetron is handig omdat het snel vlees of groenten ontdooit, of omdat je er zo lekker vlot melk mee heet kan maken voor je koffie. Echter, magnetrons zijn een gevaar voor onze gezondheid!

De Magnetron Is Ongezond!

De magnetron maakt gebruikt van microgolven, en deze golven zorgen voor een chaos in het voedingsproduct en dit is erg tegennatuurlijk.

De magnetron is een Duitse uitvinding die uit WOII dateert en was bedoeld voor militaire doeleinden. Na de oorlog namen de Verenigde Staten deze technologie over met als resultaat dat de magnetron in 1952 voor de consument op de markt kwam.

Wat gebeurt er in de magnetron?

Atomen, moleculen en cellen van voeding in de magnetron krijgen een stoot magnetische straling en worden gedwongen 1 tot 100 biljoen keer per seconde polariteit om te zetten. Er ontstaat dan wrijving met als resultaat dat de voeding warm wordt. Er bestaan echter geen atomen, moleculen of cellen in welk organisch systeem dan ook die in staat zijn deze enorme vernietigende kracht te weerstaan. De straling zorgt ervoor dat de voedselmoleculen een nieuwe samenstelling krijgen die onbekend zijn voor mens en dier.

Onderzoeken aan het Zwitserse Federale Instituut voor Technologie en het Universiteitsinstituut voor Biochemie hebben aangetoond dat je bloedsamenstelling verandert als je voedsel uit de magnetron eet. De uitkomst van de onderzoeken was dat de voedingsstoffen dusdanig veranderden, dat veranderingen in het bloed van de deelnemers plaatsvond. Dit waren geen gezonde veranderingen, maar veranderingen die de achteruitgang in het menselijk lichaam konden veroorzaken.

Veranderingen waren onder meer een verlaging van alle hemoglobine- (bloedarmoede dus!) en cholesterolwaarden, vooral HDL-(goede cholesterol) en LDL(slechte cholesterol)-waarden en -verhouding. De witte bloedcellen toonden een sterkere korte-termijnvermindering na de inname van in de magnetron bereid voedsel dan na de inname van alle andere varianten. Al deze indicaties wezen in de richting van vermindering van goede gezondheid en van degeneratie. Bovendien was er een sterk verband tussen de hoeveelheid microgolven in het testvoedsel en het lichtgevend vermogen van luminescente bacterien, die blootgesteld werden aan serum van proefpersonen, die dat voedsel aten.

Er werd tijdens het onderzoek tevens geconstateerd dat de beschadigde cellen van het voedsel een gemakkelijke prooi vormen voor virussen, schimmels en andere micro-organismen. Het verzwakt de afweercellen. Dat betekent dat de natuurlijke herstelmechanismen worden onderdrukt. De cellen vervallen van een gezonde oxidatie in een ongezonde gisting. De natuurlijke reparatiemechanismen van cellen wordt verstoord, wat uiteindelijk de cel dwingt om naar een “noodtoestand” energie voorziening om te schakelen van aeroob (op zuurstof gebaseerd) naar anaeroob (geen zuurstof) ademen. In plaats van water en kooldioxide te produceren, produceren ze waterstofperoxide en koolmonoxide.

Warm geen melk op in de magnetron

Het opwarmen van melk in de magnetron veroorzaakt een vermindering van het aantal antilichamen in de melk, zelfs als de melk op hele lage temperaturen verwarmt wordt. Onderzoek aan de Stanford University in Californie wees uit dat de samenstelling van eiwitten in de melk die opgewarmd was in de magnetron verschilde van de melk die opgewarmd was na conventioneel koken. Er werden grote hoeveelheden D-proline en cis-D-hydroxyproline gevonden in opgewarmde melkpoeder voor babys, terwijl normaal gesproken alleen L-proline wordt gevonden in biologisch materiaal. Ander onderzoek heeft aangetoond dat het opwarmen in de magnetron van melk voor babys moleculaire veranderingen in aminozuren, melkeiwitten, giftigheid veroorzaakt of de voedingswaarde van de melkformule verlaagd.

Smaak- en kleurstoffen

Een ander probleem met voedsel opwarmen in de magnetron is dat de smaak nooit helemaal optimaal is. Hierom heeft de voedingsindustrie speciale additieven ontwikkeld die de kleur en smaak van maaltijden kunstmatig beïnvloedt, met een resultaat dat aantrekkelijk oogt voor de consument. Denk aan ‘gebruind’ voedsel, met een krokant korstje. Deze additieven worden normaal gesproken aan de verpakking van magnetronmaaltijden geplakt, en komen vrij bij bepaalde temperaturen. Deze additieven worden ook wel ‘susceptors’ genoemd, en deze geven een kleine hoeveelheid van een giftige chemische verbinding vrij: bisphenol-A-diglycidyl ether.

Verpakkingssporen

Een ander onderzoek toonde aan dat een groot aantal chemische stoffen wordt losgelaten van de susceptor die samengepakt is met het voedsel, zoals pizza’s of franse frietjes voor de magnetron. Een andere giftige chemische stof die overgaat van de verpakking naar het voedsel tijdens het magnetron-kookproces is benzophenone, een component van de inkt geprint op het karton.

Brood en ontbijt worden vaak verkocht in zakken met wax om ze gemakkelijk in de magnetron te kunnen opwarmen. Hoewel een recente studie heeft aangetoond dat bereid volgens de instructies resulteerde in 60% dat werd opgenomen in het voedsel. De PVC plastic films die het voedsel bedekken gedurende het koken met de magnetron laten zoveel plastic sporen na in het voedsel dat in 1996 werd aanbevolen dat PVC niet in direct contact met het voedsel mag worden gebruikt gedurende het koken in de magnetron.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Hey, dit verhaal was nieuw voor me. Ik ben er wel een beetje van geschrokken. Eigenlijk is het ook niet zo gek als je goed over nadenkt. Maar toch goed om er een keer bewust bij stil te staan.

  • Maaike schreef:

    Is me al jaren geleden afgeraden door een moleculair arts. Gebruik hem gelukkig erg zelden. Maar inderdaad, wat is nog juiste voeding voor ons?

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >