Voedingswaarde Op Etiketten!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Goed nieuws voor de bewuste consument! De voedingswaarde van producten moet nu verplicht worden vermeld op de etiketten. Voorheen was het zo dat fabrikanten alleen verplicht waren om de ingrediënten op de verpakking te vermelden. De voedingswaarde (o.a de calorieën) was niet verplicht, en dat kon af en toe nogal een gepuzzel en gereken zijn als je bijvoorbeeld calorieën aan het tellen was (wat overigens zeer demotiverend werkt!). De Europese Commissie heeft nu ingestemd met conceptwetsvoorstellen over etikettering voor voedingsmiddelen.

In de nieuwe wetgeving is het vermelden van de voedingswaarde (energie, vet, verzadigd vet, eiwit, suiker en zout) wel verplicht. De voedingswaarde wordt per 100 gram of 100 milliliter aangegeven, of als percentage van de aanbevolen hoeveelheid. Dit is voor veel consumenten een verademing, zo is bijvoorbeeld beter te bepalen voor iemand met diabetes hoeveel koolhydraten ergens in zit.

De informatie over ingrediënten moet in 1 blok op de verpakking staan. Bij vleesproducten afkomstig van schaap, varken of pluimvee is ook vermelding van het land van herkomst verplicht. Voor rundvleesproducten geldt deze bepaling al sinds 2002. De commissie onderzoekt of dit ook moet gaan gelden voor zuivelproducten of agrarische producten.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>