Een aantal ‘Belgische’ feiten over afvallen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Maar liefst 9 op de 10 Belgen wil afvallen, 3 op de 4 vindt zichzelf te dik en ruim 74% heeft al een keer een dieet gevolgd. Uit recent onderzoek blijkt dat eveneens dat “de gezellige dikkerd” ook lang niet zo gezellig meer is- althans, volgens de Belgen niet.

Maar liefst 85% van de Belgen vindt vermageren heel erg moeilijk, maar 32% slaagt er wel in het vol te houden totdat het streefgewicht bereikt is.

Voor 17% van de Belgen is de zomervakantie een goede reden om voor afvallen;

voor 11% is een belangrijk of groot feest de juiste motivatie om af te vallen. Maar liefst 57% van de Belgen is doorlopend bezorgd om zijn of haar overgewicht.

25% van de Belgen denkt dat hun overgewicht ontstaan is door een gebrek aan lichaamsbeweging. 1 of 5 Belgen geeft verkeerde tussendoortjes de schuld van overgewicht en 17% van de Belgen zegt dat overgewicht aan te grote porties ligt. 13% denkt dat het aan te veel koolhydraten ligt terwijl 12% de schuld van het overgewicht aan te veel vet wijt.

De Belg blijft een Bourgondiër:

de eetgewoonten aanpassen is voor ruim 50% dan ook het moeilijkste aan vermageren, al vindt 61% wel dat eetgewoonten aanpassen noodzakelijk is als je wil vermageren. 45% van de Belgen gaat meer aan lichaamsbeweging doen en 50% van de Belgen zegt al wekelijks aan sport te doen (wandelen en fietsen).

Het cliché van de ‘gezellige dikkerd’ wordt ontkracht:

amper 1 op 5 Belgen gelooft erin. En dat klopt eigenlijk ook wel, want mensen met overgewicht zonderen zich meer af.

Advies over dieten en vermageren wordt met 21% vooral online gevonden, 17% vindt het in tijdschriften en 19% vindt advies bij de huisarts of dietist. Maar met het advies ben je er nog niet. Maar liefst 26% schaamt zich om hulp te vragen, 24% vindt overgewicht geen ziekte en wil er geen hulp voor vragen en 21% weet gewoonweg niet waar ze moeten beginnen.

2 op 3 Belgen vindt echter wel dat afvallen onder begeleiding gemakkelijker is. 1 op 3 Belgen zegt dat ze regelmatig gemotiveerd moeten worden om door te gaan met afvallen. 1 op 4 Belgen heeft vermageringspillen gebruikt om (tijdelijk) af te vallen.

Een heleboel nummertjes en aantallen dus.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

 • inge lemmen schreef:

  Ik ben nu precies een weekje bezig met het turbo plan, ben al 5 kg kwijt aan gewicht. Gaat de goede kant op.

  Inge

 • w van schijndel schreef:

  Ben in 1 week 5 kg afgevallen had de moed al opgegeven, maar dit werkt echt.
  In een woord GEWELDIGGGGGGGGGGGGGGG

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >