Claims Supplementen Onderzocht

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

De Consumentenbond is een actie gestart tegen claims op voedingssupplementen. Volgens de Consumentenbond worden veel van de vitamines in supplementen weer uitgeplast en claimen veel fabrikanten onterecht dat vitaminesupplementen noodzakelijk zijn voor een goede gezondheid. In eerste instantie wordt deze actie gericht op de vitamine D-supplementen van Essential Organics en Hema en tegen de vitamine C-supplementen van HEMA, Albert Heijn en Kruidvat. De claims op de verpakkingen (onder andere huid, bloedsomloop en weerstand) zijn volgens de Consumentenbond niet goedgekeurd door de European Food Safety Authority (EFSA). Toch staan deze claims nog steeds op de verpakking.

De Consumentenbond roept op zijn site leden op een ‘bittere pil’ uit te delen en zal deze reacties doorsturen naar de Voedsel en Waren Authoriteit.

Het Vitamine Informatie Bureau is van mening dat de actie niet genuanceerd genoeg is. De kans bestaat dat bevolkingsgroepen voor wie suppletie wordt aanbevolen, nu ook stoppen met hun supplementen. Denk hierbij aan vitamine D voor 50-plussers of jonge kinderen, of vitamine K voor zuigelingen. Ook vindt het Vitamine Informatie Bureau dat de Consumentenbond gebruik maakt van onjuiste informatie. Zo is de claim ‘Vitamine C verhoogt de weerstand’ nog niet beoordeeld door de EFSA. Wel is de claim dat vitamine C bijdraagt aan een normaal functioneren van de weerstand goedgekeurd.

 

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Ann Steenbrink schreef:

    Heb bovenstaande gelezen, maar ga gewoon door met slikken van 1 multivitamine en 1 capsule glocosamine. De glucosamine helpt zeker. Ben de jongste niet meer, maar zelden verkouden en heb een goed bottengestel. Misschien is het suggestie, omdat het niet “wetenschappelijk”bewezen is, maar daar lig ik niet meer van wakker. Dit was mijn commentaar.
    Vr.gr. Ann Steenbrink

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >