Afslanken Begint Met De Inrichting Van Je Keuken!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Volgens een recent onderzoek aan de Cornell University van New York heeft de inrichting van je keuken veel invloed op hoe succesvol je vermagert. Het onderzoek toont namelijk aan dat je drie keer eerder het eerste product kiest dat je ziet in plaats van het vijfde voedingsmiddel dat je ziet. De inrichting van je keuken heeft dus invloed op wat en hoeveel je eet.

Volgens de wetenschappers kiezen de meeste mensen voor het meest zichtbare eten. Als je dus ongezonde producten vooraan in de koelkast of keukenkasten hebt staan, dan zal je dat het eerste of meest waarschijnlijkste opeten.

Tips voor een “Gezondere” Keuken:

* Kies voor natuurlijke, heldere kleuren en vermijd felle kleuren. Laatstgenoemde overstimuleren je waardoor je meer en sneller gaat eten. Vermijd liefst ook donkere kleuren want hierdoor ga je langer aan tafel blijven ziiten waardoor je meer eet dan je eigenlijk wil.

* Zorg als het mogelijk is binnen je woning voor een aparte eetruimte. Als je in de keuken eet is het gemakkelijker en verleidelijker om nog een keer op te scheppen.

* Een bekende tip: eet van kleinere borden en kleinere opscheplepels zodat je minder eet.

* Kijk niet televisie onder het eten, want je hebt geen idee van hoeveel je dan eet.

* Bewaar al je ongezonde producten waar mogelijk in dezelfde afgesloten kast.

* Zet eten niet uitgestald op open rekken zodat je minder in de verleiding komt.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>