Afvallen: Bij mannen gaat het sneller dan bij vrouwen!

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Of je het nu leuk vindt of niet, maar het is wetenschappelijk bewezen dat afvallen bij mannen sneller gaat dan bij vrouwen. Waarom is dat nu zo?

Hier vind je enkele belangrijke factoren die hier voor verantwoordelijk zijn

1. Huisvrouwen maar maar weinig ‘huismannen

In onze moderne maatschappij gaan uiteraard ook de vrouwen uit werken, maar evengAfvallen: Bij mannen gaat het sneller dan bij vrouwen!oed blijft het merendeel van de werkende vrouwen ook nog thuis of werken ze slechts parttime. Vrouwen hebben de neiging om voor hun gezin te willen zorgen en kiezen dus om vaker thuis te zijn, en dat zorgt er natuurlijk voor dat ze al eens wat sneller in de snoepkast duiken voor een tussendoortje.

2. Mannen staan minder in de keuken

Dit is natuurlijk niet het geval voor alle mannen, er zijn immers genoeg mannen die wel graag en regelmatig achter het fornuis staan. Maar over het algemeen genomen , is het toch nog vaak de vrouw die het eten voor het gezin klaarmaakt. Iedereen weet dat de kok degene is die tijdens de bereiding al een beetje van de maaltijd proeft, maar men vergeet dan wel die ‘vergeten’ calorieën op te tellen bij de maaltijd zelf en dan loopt het aantal al snel op.

3. Mannen zijn van nature groter

Het is een feit dat de meeste mannen van nature groter zijn dan vrouwen. En wat daarop volgt is gewoon pure logica. Hoe groter iemand is, hoe meer energie zijn lichaam zal verbranden. Wanneer mannen besluiten om minder te gaan eten,  zullen ze dus makkelijker vet verbranden dan vrouwen die kleiner zijn, en dus minder snel vet zullen verbranden.

4. Mannen bezitten meer spiermassa

Mannen zijn normaal gezien gespierder dan vrouwen en dus zullen ze ook meer calorieën verbranden, want een gespierd lichaam verbrandt nu eenmaal meer vet.

Oplossingen voor vrouwen

Geen nood, er zijn wel wat dingen die je kan doen als vrouw om ook snel af te vallen. Meer dan 60% van de snelheid waarmee we afvallen, heeft nl. te maken met ons metabolisme. Dan rest er ons nog iets minder dan 40% voor wilskracht en doorzettingsvermogen.

Wanneer je voldoende beweegt (niet intens sporten, gewoon bewegen), zorg je er nl. voor dat je metabolisme de lucht in gaat. Je zult automatisch ook nog wel wat spieren kweken en zodoende dus ook sneller vet beginnen te verbranden op termijn. De boodschap is dus volhouden, meiden!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>