De 8 Beste Voedingsmiddelen om je Geheugen te Verbeteren

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Natuurlijke voedingsstoffen zijn de beste energizers en het geheugenverbeteraars. Door ze gewoon op te nemen in je dagelijkse voeding zul je snel de positieve effecten bemerken.

Goed geheugen en mentale behendigheid spelen een vitale rol in het leven van ieder mens. Daardoor hebben we namelijk de mogelijkheid om vele dagelijkse taken uit te voeren.

Velen denken dat het in perfecte staat houden hiervan iets is dat buiten onze controle valt.

De waarheid is echter dat het een vaardigheid is die kan je kan trainen en verbeteren door gezonde gewoonten aan te nemen.

Net als andere gebieden van het lichaam, wordt goede voeding geëist Voedingsmiddelen om je Geheugen te verbeterenom op een goede manier te kunnen functioneren.

Terwijl het ouder worden het meestal verslechtert, kunnen sommige ingrediënten helpen versterken en verbeteren om op een vroege leeftijd geen problemen te ontwikkelen.

Dit zijn de 8 beste voedingsmiddelen om geheugen, concentratie en mentale prestaties te verbeteren.

1. Volkoren granen

Het hele lichaam, zoals de hersenen, heeft energie nodig voor alle taken.

Een manier om dit te bereiken is door voor voedingsmiddelen te kiezen met een lage glycemische index, die suiker langzamer vrij laten komen in het bloed, om zo de geest actief te houden gedurende de dag.

Volkoren granen voldoen aan deze functie en zijn ook een bron van andere essentiële voedingsstoffen die de gezondheid van de hersenen verbeteren.

Een paar van de belangrijkste zijn:
quinoa
zemelen
volkoren pasta
Volkoren brood
zilvervliesrijst

2. Essentiële vetzuren

Essentiële vetzuren worden van nature niet uitgescheiden in het lichaam, dus ze moeten via de voeding worden opgenomen.

Dit type voedingsstoffen beschermen de hersenen en helpen om het in goede conditie te houden; bovendien is het een gezond soort vet dat de gezondheid van het hart verbetert.

De belangrijkste zijn de omega 3, aangetroffen in voedingsmiddelen zoals:

zalm
forel
makreel
sardines
haring
chia zaden
lijnzaad
Soja en derivaten
pompoenpitten
noten

Al deze voedingsmiddelen, in de juiste hoeveelheden, helpen bij cognitieve gezondheid en voorkomen degeneratieve stoornissen zoals Alzheimer of geheugenverlies. Lees dit belangrijke gezondheidsrapport, zeker wanneer je boven de 45 bent en akelige ziektes en een voortijdige dood wil vermijden.

3. Bosbessen

Bosbessen zijn één van de beste anti-oxidant voedingsmiddelen die je dagelijks of regelmatig in de voeding kan opnemen.

De blauwe ras is zeer aan te bevelen om voor je hersenen en geheugen te zorgen, omdat deze voedingsstoffen celschade afremmen die wordt veroorzaakt door vrije radicalen, de belangrijkste oorzaak van cognitieve stoornissen.

4. Avocado

De avocado is een zeer complete voeding, rijk aan vezels, essentiële vetzuren en kalium; daarnaast bevat het geen cholesterol en is het rijk aan anti-oxidanten die de oxidatieve schade vertragen.

Elke dag een avocado eten helpt bij het voorzien gezonde energie voor de hersenen, bij het vermijden van achteruitgang en het verbeteren van de mentale prestaties.

En dankzij de onverzadigde vetten, ik verbetert het de cardiovasculaire gezondheid en vermindert het de kans op chronische ziekten.

5. Olijfolie

Het is één van de beste vetten om gezond te koken, zonder gevaar van toenemende cholesterol in de slagaders.

Het bestaat uit essentiële vetzuren die de verlaging van lipiden in het bloed bevorderen en beschermt de belangrijkste organen van het lichaam.

Het bevat antioxidanten, vitaminen, mineralen en koolhydraten die geestelijk werk optimaliseren en het risico van enige vorm van cognitieve stoornissen verminderen.

6. Tomaten

Deze groente bevat een krachtige antioxidant bekend als lycopeen, behalve dat deze stof voor de karakteristieke rode kleur zorgt, beschermt het ook tegen schade door vrije radicalen die worden geassocieerd met ernstige aandoeningen zoals dementie, in het bijzonder Alzheimer.

7. Broccoli

Niet de favoriete groente van iedereen, maar het is één van de gezondste en goed voor het hele lichaam.

Het biedt essentiële mineralen en anti-oxidanten die cellulaire schade voorkomen, dankzij de aanvoer van vitamine K, blijft de hersenfunctie actief en vervult het de taken naar behoren.

8. Selderij

Bevat luteoline, een flavonoïde verbinding dat dankzij zijn antioxiderende werking de schade vermindert van vroegtijdige veroudering van de hersenen en helpt het geheugen te stimuleren en de achteruitgang voorkomen.

Het gebruik van deze voedingsmiddelen heeft een positieve invloed op de geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Als laatste is het essentieel om veel water te drinken; uitdroging is namelijk één van de meest invloedrijke factoren bij mentale vermoeidheid.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>