5 Tips voor Motivatie Afvallen

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

afvallen weegschaalHet Mentale Dieet Plan leert je hoe je tips voor motivatie afvallen in jezelf kunt vinden. Maar ik heb er hier een paar op een rijtje gezet voor degenen die niet het Mentale Dieet Plan volgen en toch willen afvallen.

5 Tips voor Motivatie Afvallen

1. Confronteer jezelf: ga voor de spiegel staan met een van je bikini’s aan. Ben jij op dit moment klaar om het strand op te gaan? Wat vind je van hoe je eruit ziet?

2. Vraag je tijdens het eten van een gebakje, junk food of wat anders ongezond af of dit nou echt de moeite waard is. Denk eens na over al die moeite die je gestoken hebt in afvallen, en die je nu ongedaan zit te maken.

3. Hang een kledingstuk dat je niet echt meer goed past in het zicht, zodat je het elke dag ziet.

4. Trek als je thuis bent die (te) strakke broek van vorig jaar weer eens aan. Niet voor een paar uurtjes, maar voor de hele dag. Hoe voel je je?

5. Zijn er mensen in je omgeving die vinden dat je te dik bent geworden? Prima, vat dit op als een uitdaging en laat ze maar eens zien hoe slank jij straks bent!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslankmethodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Marina Verhaeghe schreef:

    IK heb een foto van mijn slanke ik van jaaaaaren geleden op de plaats gehangen waar de koekjes en de te mijden producten staan. Het werkt echt wel, maar je moet sterk bijven he. Ik was 17 kg afgevallen met het mental plan en door het verhuizen en het wegvallen van een streefdoel, vond ik mijn innerlijke kracht niet meer om door te zetten, vandaar dat ik weer 9 kg bijgekomen ben. Heel dom, maar ja nu ga ik er weer voor zeker weten. Ik begin opnieuw met goede moed. Tja we blijven mensen he met onze zwakheden.

    Marina

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >