10 voedselsoorten om slechte adem tegen te gaan

Heb jij last van een slechte (stinkende) adem?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Eén op de twee personen geeft toe dat hij problemen heeft met de adem. Volgens deskundigen lijden er één op de vier chronisch aan slechte adem. Dus vandaag ga ik je vertellen hoe je slechte adem tegen kunt gaan, en dat is niet afhankelijk van wat je gegeten hebt bij de lunch en/of het avondeten.

In 90 procent van de gevallen is het probleem verbonden met mondhygiëne. Het hangt met name aan de massa reproductie, in de mond, van bacteriën die zich voeden met voedsel dat achterblijft in je mond. In het zachte weefsels rond de tanden, produceren deze bacteriën zwaveldeeltjes die verantwoordelijk zijn voor slechte adem.

Maar slechte adem kan ook worden veroorzaakt door bepaalde situaties, spijsverteringsproblemen (brandend maagzuur, reflux) of constipatie. Een studie zegt dat het eten van een appel per dag het probleem vermindert. Ook vitamine C, en het speeksel dat geproduceerd wordt om de appel te eten, zijn nuttig om een ​​frisse adem te hebben.

En het is niet het enige voedsel dat de gezondheid van je mond kan verbeteren. Deze 10 voedingsmiddelen beschermen je tegen slechte adem en genezen je glimlach.

Kersenkersen

Kersen zijn een uitstekende bron van vitamine C. Antioxidanten helpen bij het onder controle houden van de ontsteking. De anthocyanen helpen gas stoffen elimineren die vrijkomen uit ontbindend voedsel en knoflook. Kersen zijn ideaal om als snack, voorgerecht of als toetje te eten, en is ook mogelijk om smoothies mee te maken.

Sla

Sla kan één van de gemakkelijkste en meest effectieve ingrediënten zijn om een ​​slechte adem te bestrijden. Romeinse sla, is een voorbeeld van uitstekende sla vanuit voedingsoogpunt, het bevat meer vitamine A en C ten opzichte van andere rassen en plantaardige voedingsstoffen zoals luteïne en zeaxanthine die de gezondheid van het oog en andere lichaamsdelen bevorderen .

Melkmelk drinken

Een aantal studies hebben aangetoond dat koemelk de onwelriekende geur vermindert van verschillende stoffen, zoals thiolen, sulfieten en bisulfieten die over het algemeen voorkomen in de Allium familie (knoflook, uien, prei en bieslook). Op grond van deze visie lijkt volle melk effectiever dan magere melk.

Peren

Peren, net zoals appels, zijn een uitstekende bron van vezels genoemd cellulose, lignine en pectine. Goed om hart-en vaatziekten, diabetes en kanker tegen te gaan. Ze zijn ook een uitstekende bron van vitamine C. Gebleken is dat peren effectief zijn in het verminderen van de vorming van slijm, één van de oorzaken van slechte adem. Het is aangetoond dat het eten van onrijpe peren slechte adem aanzienlijk vermindert bij het eten van knoflook.

Groene thee

Polyfenolen in groene thee bestrijden bacteriën die tandbederf veroorzaken en neutraliseren de zwavelverbindingen die geur veroorzaken en is aanwezig in andere schadelijke voedingsmiddelen.

Groene thee is een krachtige antioxidant. Het is een perfecte bondgenoot veroudering tegen te gaan, samen te werken met het verkeer en verharding van de vaatwanden, onder vele andere voordelen te voorkomen. Het anticarcinogene. Groene thee is verantwoordelijk voor de lage kanker in Azië, ook goed voor de prostaat en wordt ook aangeduid als goed voor het voorkomen van verschillende kankers zou zijn.

yoghurtYoghurt

Een dagelijkse portie yoghurt vermindert waterstofsulfide, een stinkende gas. Dit kan te wijten zijn aan bepaalde goede bacteriën die om te kunnen groeien, concurreren met slechte bacteriën, vandaar de slechte geur.

Cacao

De polyfenolen in cacao verminderen de vorming van zuur en Streptococcus sanguinis, de slechte bacteriën die bijtend zuur produceren, die de tanden aantasten. Maar let op, ik heb het hier over bittere cacaopoeder en niet over melk chocoladerepen.

Wortelsap

Je zou kunnen denken dat wortelsap, rijk aan natuurlijke suikers, in staat is om problemen met tanden en het tandvlees te creëren. En dat is niet zo. Wortelsap is een ongelooflijke bron van vitamine A. De inname van bèta-caroteen beschermt tegen ontsteking van het tandvlees.

Groene en rode paprika

Paprika´s, met name rood en groen, zijn rijk aan vitamine C, de actieve component van dergelijke vitamine is een antioxidant en vecht in iedere cel van het lichaam. Hoe lager het ascorbinezuur, hoe hoger de kans op parodontitis.

Quinoaquinoa

Quinoa is een geweldige volkoren voedingsstof dat goede eiwitten biedt. Het is een uitstekende bron van foliumzuur, magnesium, mangaan, fosfor en koper, vezels, ijzer, eiwitten, thiamine en vitamine B6.

Tandvleesproblemen nemen af naarmate de inname van volkoren vezels toeneemt. Een kopje quinoa heeft meer dan 5 gram voedingsvezels, die helpen bij het schoonmaken van etensresten in de tanden.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>