Wat Te Eten Voor Een WeerstandBoost?

Hoe zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Zonder Honger of JOJO-Effect Je Overtollig (buik)Vet Verbrandt Hebt?

Moéten eten, zodat je je weerstand opbouwt? Dat noem ik een win-win situatie!

We weten allemaal dat genoeg slaap krijgen, veel water drinken en je groente en fruit opeten belangrijk is. Echter, er zijn een aantal voedingsmiddelen (wel of niet bekend) die je immuunsysteem sterk houden.

Wat Te Eten Voor Een WeerstandBoost?

Haver en Gerst

Deze krachtige granen bevatten beta-glucan (ook wel bekend als biological response modifiers) die het immuunsysteem activeren. Hun antimicrobiële en antioxidante eigenschappen stimuleren immuniteit en blijken zelfs krachtiger dan echinacea te zijn.

Knoflookknoflook

Het belangrijkste ingrediënt dat in knoflook zit, om je immuunsysteem te boosten is allicine. Allicine help bij het bestrijden van bacteria en infecties in het lichaam. De antivirale eigenschappen helpen bij het afweren van de griep en er wordt zelfs gesuggereerd dat het risico op sommige kankersoorten vermindert.

Selenium

Selenium helpt de witte bloedcellen om proteïnen aan te maken die cytokine heet, deze helpt bij het verwijderen van griepvirussen in je lichaam.

Je kunt je dagelijkse portie selenium heel makkelijk krijgen door Braziliaanse noten (paranoten), champignons, eieren en tonijn te eten. Ook kreeft en krab zijn geweldige bronnen.

Probiotica

Eten zoals yoghurt, zuurkool, kombucha en miso soep bevatten krachtige actieve culturen die helpen om de darmen gezond te houden. Probiotica zijn goede bacteriën die het verteringsdarmkanaal helpt te ontdoen van ziekteverwekkende kiemen en die de weerstand vergroten.

Probeer dus een aantal van deze voedingsmiddelen in je dagelijkse eetpatroon op te nemen, of misschien doe je dat al?!

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-recepten Wil jij ein-de-lijk je overtollig (buik)Vet Verbranden en een EFFECTIEVE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt
en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.Tot binnenkort,
Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. mdpboekppBen jij er nu klaar voor (mee) om je overtollig (buik)Vet te Verbranden en zoek je een EFFECTIEVE oplossing voor je overgewicht?

Word Weer Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht door vandaag RISICOLOOS Het Mentale Dieet Plan te proberen.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

Hoe Zou Jij Jezelf Voelen Wanneer Je Jouw overtollig (buik)Vet Kan Verbranden Met Lekkere Gerechten en Eenvoudige Recepten … Zonder Honger of JoJO-effect?

Vul hieronder je voornaam en email adres in om je 50 Heerlijke Dieetrecepten te ontvangen en De 7 Simpele Stappen Om (buik)Vet Te Verbranden te ontdekken.

OVER DE AUTEUR

Katja Callens

Als gewezen model sukkelde ik mijn hele carrière met het befaamde JoJO-effect. Na zowat alle diëten en afslank methodes tevergeefs te hebben geprobeerd, ging ik de oplossing zoeken 'tussen mijn oren'. Ik slankte succesvol af, hielp talrijke collega-modellen afrekenen met het JoJO-effect en schreef, op verzoek van collega's en vrienden Het Mentale Dieet Plan Coaching Programma. Tienduizenden afslankers hebben hiermee ondertussen succesvol hun overgewicht kwijt gespeeld Zonder last te hebben van het JoJO-effect. Wanneer jij er klaar voor bent help ik jou ook graag voor eens en altijd van je overgewicht af ;-)

  • Havermout met magere Yoghurt kan dat ook.
    Ik lust echt geen melk,alleen de lucht al maakt mij misselijk.
    Maar omdat mijn tante het vroeger altijd zolang kookte vraag ik mij nu dus af of je het ook gewoon in de yoghurt kan doen i.p.v met melk,of miet het echt gekookt worden?

    Vriendelijk dank voor uw antwoord.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >